Golf i England

Golf i England är stort! Här finns mängder av läckra banor varav de flesta ligger ute på landsbygden. Men det finns banor att kombinera med storstadsliv i t ex London.

England, Birmingham

The Belfry

Den ikoniska golfresorten The Belfry som huserat Ryder Cup hela fyra gånger är belägen i det frodiga grevskapet Warwickshire strax utanför Birmingham. Här finns lyxiga gästrum, restauranger, barer, en nattklubb och naturligtvis tre enastående 18 hålsbanor.

England, London

The Grove

Strax utanför London ligger utomordentligt lyxiga The Grove – Londons Country Estate no 1. Här har man inte sparat på något och gästerna behandlas som kungligheter! Ta tåget från centrala London och du färdas från puls och aktivitet till lugn och ro på bara 30 minuter.

England, Västkusten

Englands Golfkust

På Englands golfkust är hittar man 14 av de finaste golfbanorna i Storbritannien. Med inte mindre än 7 banor inom topp 100 på ranking över banor i Storbritannien och England är koncentrationen av mästerskapsgolf oöverträffad. Sedan 1897 har The Open Championship arrangerats hela 33 gånger på tre av dessa banor: Royal Birkdale, Royal Liverpool och Royal Lytham & St. Annes.