Golf i Frankrike

Att resa och spela golf i Frankrike är att smaka på allt vad landet har att erbjuda. Fantastisk mat, viner av världsklass och underbara miljöer. Golfbanorna håller mycket hög klass och är, precis som i Italien, ofta väldigt tillgängliga.

Frankrike är kort och gott ett fantastiskt land att spela golf i! Med över 600 golfbanor finns här en stor variation. Den gemensamma nämnaren är dock njutning – ”golf plaisir”. Det är lätt att förstå när man sitter i klubbhuset och avnjuter en god måltid efter rundan. Något som fransoserna tycker hör till golfen, och vem vill säga emot? Den mest kända regionen för golf är förstås Provence. Med det milda klimatet året runt och mängden av golfbanor är det förstås föga överraskande, men det ska poängteras att det finns bra golfbanor över hela landet. Franska Baskien runt Biarritz upp till vindistrikten kring Bordeaux, storslagna Normandie och naturligtvis Paris för att nämna några.

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Frankrike, Evian

Evian Resort

I närheten av Genève, på en bergssluttning ner mot sjön hittar man denna lilla plats – Evian. Kanske mest känd för mineralvattnet med samma namn, men detta är utan tvekan en av de allra vackraste platser man kan tänka sig att spela golf på.

Frankrike, Paris

Le Golf National

Le Golf National var skådeplats för Ryder Cup 2018. Inför tävlingen vässade man tänderna till tusen med renoverat hotell och de fenomenala banorna L’Albatros och L’Aigle ligger direkt utanför dörren går den perfekta weekendresan går till Golf National!

Frankrike, Provence

Château de Taulane

Till Château de Taulane åker man om man vill ha en lugn och skön semester och bara må bra. Underbar natur, boende och restauranger av högsta klass, mängder av sevärdheter och givetvis golfbanor av allra bästa kaliber är en rätt bra kombination.

Frankrike, Provence

Saint Endréol

Saint Endréol ligger mitt i regionen Provence och är ett väldigt populärt resmål och det är lätt att förstå varför. Både boende och bana i Saint Endréol är helt enkelt väldigt bra samtidigt som de ligger geografiskt fördelaktigt till i regionen.

Frankrike, Provence

Terre Blanche

När endast det allra bästa är gott nog är det dags för ett besök på Terre Blanche. Denna fantastiska resort är som en liten provensalsk by. Lägg därtill två enastående golfbanor, magnifika restauranger och service utöver det vanliga. Kanske inte så konstigt att detta omtalas som en av de bästa golfresorterna i Europa!