Golf i Dublin

Golf i Dublin är ett mycket bra val och valmöjligheterna att få spela underbar golf är många. För den som önskar att bo på en golfresort finns Portmarnock Hotel & Golf Links bara en kvart från Dublin Airport. Perfekt om man vill testa sig till max på närliggande linksbanan the Island. Annars så finns mycket fina Carton House, Druids Glen eller klassiska K-Club, samtliga med två egna golfbanor utanför dörren. Vill man bo i en pubtät och gemytlig Irländsk stad rekommenderas Court Yard Hotel varmt. Där bor man faktiskt i Guiness gamla bryggeri och får transfer till närliggande golfbanor.

Den som helst spelar på de gamla fina linksbanorna kan även välja att bo på Bracken Court i Balbriggan. Då är man inte alltför långt ifrån härligheter som County Louth och Seapoint Golf.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

Våra resmål i Dublin

Irland, Dublin

Bracken Court

Balbriggan är en mysig kuststad cirka en halvtimma norr om Dublins flygplats. Förutom klassiska pubar och caféer finns här det genuina Bracken Court Hotel med centralt läge. På kort avstånd hittar vi några av Irlands bästa linksbanor. Perfekt för en riktigt fin golfresa!

Irland, Dublin

Court Yard Hotel

Vi vill tipsa om mysiga Leixlip strax väster om Dublin. Här hittar vi Court Yard Hotel som är den ursprungliga platsen där Arthur Guinness skapade sitt bryggeriimperium och den perfekta utgångspunkten för en riktigt bra golfresa!

Irland, Dublin

Carton House

Carton House är ett ståtligt golfhotell väster om Dublin med två suveräna golfbanor utanför dörren. Här finns också spaanläggning, tennisbanor, fotbollsplaner, gym och extremt bekväma rum.

Irland, Dublin

The K-Club

På lyxiga The K-Club, finns det två magnifika golfbanor, Ryder Cup Course och The Smurfit Course. Bättre parkbanor än så här går bara inte att hitta och detta var också skådeplatsen för Ryder Cup 2006.