Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa

Njut av 5-stjärniga Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa direkt intill Medelhavet och spela fem olika golfbanor under din vecka.

Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa är ett härligt 5-stjärnigt hotell direkt intill stranden bara några kilometer väster om Estepona. Här får man en perfekt bas för tillhörande golfpaket med upp till fem olika banor under din golfvecka.

Fakta

Avstånd flygplats Malaga ca 8 mil
Avstånd golf Valle Romano ca 4 km, El Paraíso ca 23 km, Almenara ca 25 km, Alcaidesa ca 34 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 21.495:-

Flyg till Malaga t/r
Transport av golfbag
Hyrbil
7 nätter på Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
Halvpension (exkl. dryck)
18-hålsgreenfee på Alcaidesa Links
18-hålsgreenfee på Alcaidesa Heathland
18-hålsgreenfee på Almenara
18-hålsgreenfee på El Paraiso
18-hålsgreenfee på Valle Romano
Förbokade starttider
Boka

Ovan presenteras veckopaket baserat på våra förbokade flyg. Önskar du resa under andra perioder, kortare, längre eller justera i innehållet ska ni inte tveka att höra av er till oss på Out Of Bounds.
Flygplatstransfer ingår men till/från golfbanorna rekommenderas taxi. Det ger en större frihet, framförallt efter golfen.

Möjliga tillägg/val
Enkelrum, Sea view room

Väder just nu

19.9℃

Alcaidesa Links

La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort består av två golfbanor, Links och Heathland, med totalt 36 hål vardera tydligt åtskilda. En nyligen omarbetad driving range med träningsområde för korta spel, samt ett utmärkt klubbhus som inrymmer uppdaterad Pro-Shop och nya restaurangen Sal Verde.

Alcaidesa Links är en av få linksbanor i södra Europa och är en extremt populär golfbana på solkusten. Banan öppnade 1992 och banarkitekterna Peter Alliss och Clive Clark har utnyttjat det kuperade landskapet vid Medelhavskusten för att skapa en rolig och utmanande golfbana. Detta till trots har Alcaidesa Links nyligen designats om av Kurtis Bowman och är nu en modern golfbana hållbar. Renoveringen av ”nya” Links har inneburit en rekonstruktion av alla utslagsplatser, greener och bunkrar, samt re-design av en serie hål. Det är en utmanande bana med unika vyer som nu fått en kvalitet i nivå med de bättre banorna i Europa. Den nya banan har öppnat sig ännu mer mot havet och har en av de bästa utsikterna över hela Costa del Sol över Medelhavet, Gibraltar och Afrika, vilket man kan njuta av från alla dess greener.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Solkustens enda linksbana
Banfakta Par 72, 5866 5582 5232 5006
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum m,m
Bandesign Peter Alliss och Clive Clark (1992), Kurtis Bowman (2021)

Alcaidesa Heathland

Alcaidesa Heathland är en 18-håls hedbana designad av den tidigare Ryder Cup-spelaren Dave Thomas. Banan är utlagd i det vackra naturlandskapet med flera nivåskillnader. På de första fem hålen och de sista två hålen kan man tydligt se banans karaktär med breda fairways och utsikt över Medelhavet. På flera hål är det de omgivande ravinerna som ger karaktär åt hålen.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Hedbana
Banfakta Par 72, 6373 5951 5580 5193
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum m,m
Bandesign Dave Thomas

Almenara Golf

Almenara Golf har 27 hål som är designade av den berömde Dave Thomas. Denna bandesigner har en förmåga att läsa av naturen och skapa genomtänkta lösningar som uppskattas av alla kategorier av spelare. Almenaras tre 9-hålsslingor – Alcornoques, Pinos och Lagos startar allihop uppe vid klubbhusområdet. De tre slingorna är lika men ändå så olika. Det som de har gemensamt, förutom kvaliteten och vyerna, är att de alla börjar med ett eller två hål nedåt för att sedan gå över till ett flackt parti och avslutas sedan med något hål som går uppåt mot klubbhuset. Banan är således förhållandevis kuperad och det känns i benen när man spelar sista hålet upp mot klubbhuset.

Fakta

Antal hål 27
Bankaraktär Parkbana i kuperat landskap
Banfakta Pinos & Alcornoques, Par 72, mått i meter 5802 5440 4865 4542 Alcornoques& Lagos, Par 72 5962 5602 5033 4702 Lagos & Pinos, Par 72 5903 5530 5092 4724
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum m,m
Bandesign Dave Thomas

Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa

Njut av 5-stjärniga Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa direkt intill Medelhavet.

Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa är ett härligt 5-stjärnigt hotell direkt intill stranden som bjuder på rymliga rum med balkong. Här råder en avslappnande atmosfär med ett lite avskilt läge men ändå nära Estepona stad och naturligtvis aldrig långt till golf. Hotellet har allt som behövs för en riktigt skön vistelse med bland annat flera pooler och en rejäl SPA-avdelning. På Arena Beach restaurant sitter man och blickar ut över havet när man njuter av sin frukost (med eller utan champagne) eller kvällens dignande buffet. Gran Hotel Elba Estepona har även två välrenommerade a la carte-restauranger. Bland de totalt 204 rummen finns det 138 deluxe med Garden- eller Sea view, samt 43 Junior suites och 21 Suites. Gran Hotel Elba Estepona är en perfekt bas för dig som spelar olika banor under din vistelse.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Intill Medelhavet några kilometer söder om Estepona och nära Sotograndes bästa golfbanor.
Rum 204 st, Dusch/bad, balkong, mini-bar, coffee & tea, hårfön, AC, telefon, TV, safe mm
Rumstyper Deluxe garden view, Deluxe Sea View, Family Standard, Junior Suite, Suite, Presidential Suite
Faciliteter Flera restauranger, strand, pooler, Thalasso Spa, parkering
Internet Ja
Avstånd Malaga Airport ca 80 km, Estepona stad ca 6 km, Finca Cortesin ca 6 km, La Reserva GC  ca 20 km, Valderrama ca 22 km, Real Club de Sotogrande ca 22 km, San Roque ca 32 km, Valle Romano Golf  ca 4 km, Estepona Golf ca 3 km.

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället