Golf i Dubai

Golf i Dubai blir ofta beskrivet som golf i världsklass. Det är ingen slump, här är golfbanorna extremt välskötta och dessa i kombination med fantastiska hotell gör att golfresan blir perfekt!

Tidigare var och förblev golfresan till Dubai en dröm för många golfare. Med de många direktflyg som nu går varje dag från Skandinavien till Dubai blir det istället smidigt och bekvämt att åka på golfresa till Dubai. På våra resor flyger du till Dubai och spelar golf i Dubai eller i det angränsande emiratet Abu Dhabi. I Dubai kan du spela mästerskapsbanor som Dubai Creek, Emirates Golf med golfbanorna Majlis- och Faldo Course, The Address Montgomerie, The Els Club och Jumeirah Golf Estates med banorna Earth- och Fire Course. På senare tid har även nya Dubai Hills Golf tillkommit.

I grannemiraten Abu Dhabi finns läckerheter som Abu Dhabi Golf Club, Saadiyat Golf och Yas Links Golf. Hotellen i Dubai och Abu Dhabi håller precis samma höga standard som golfen. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Ofta finns flera bra restauranger på hotellen, så valmöjligheterna för kvällens middagar är oändliga. I Dubai finns det massor att göra förutom att spela golf. Här finns gastronomi i världsklass, museer, konst, shopping, nöjesparker, stränder och mycket mer. Golf i Dubai är en helhetsupplevelse. Här finns någonting för alla smaker.  Kombinera golf, hav och värme i golflandet Förenade Arabemiraten.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

Våra golfresmål i och kring Dubai

UAE, Dubai

Vida Emirates Hills

Ett riktigt fint golfpaket till Dubai med boende i nya hotellet Vida Emirates Hills. Från terrassen kan man lugnt blicka ut över Emirates Golf Club som ligger alldeles intill och härifrån når man lätt övriga banor som ska spelas under veckan.

UAE, Abu Dhabi

Radisson Blu Yas Island

På några få år har Abu Dhabi etablerat sig som ett av de nya intressanta golfresemålen. Många av världens toppspelare förlägger sin vinterträning till regionen. På behagligt avstånd från varandra och från vårt hotell finns nu tre absoluta superbanor. Out Of Bounds ger dig här ett unikt golfpaket.

UAE, Dubai

Sheraton Dubai Mall of Emirates

Att Dubai bjuder på golfbanor i världsklass är väl känt och i detta paket har vi samlat några av de allra bästa. Spel på hela 5 olika banor, till exempel Earth Course där Europatourens Race to Dubai avgörs sedan några år tillbaka.

UAE, Abu Dhabi

St Regis Saadiyat Island Resort

Den ikoniska hotellkedjan St Regis har utökat sitt arv till Abu Dhabi, och jösses vilket hotell det blev! Ett mycket vackert hotell med allra bästa läget direkt vid stranden. Granne med den berömda golfbanan Saadiyat Beach Golf Club, ritad av Gary Player.

UAE, Dubai

The Address Dubai Marina

The Address Dubai Marina tillsammans med Montgomerie Course och Arabian Ranches Golf blir till ett riktigt fint veckopaket. Bo nära strand, shopping och spela riktigt fina golfbanor.

UAE, Abu Dhabi

Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Westin Abu Dhabi är det perfekta resmålet för den kräsne golfaren som vill ha garanterad värme och högsta kvalitet till ett vettigt pris. De två toppbanorna Abu Dhabi Golf Club och Saadiyat Beach Golf Club kommer inte att göra någon besviken.

UAE, Dubai

Wyndham Dubai Marina

Nästan mitt i Dubai, alldeles intill havet och med vy över Jumeirah Palm ligger fina Wyndham Dubai Marina. En perfekt bas för några dagars golf i det populäraste emiratet i UAE.