Golf i Dubai

Golf i Dubai blir ofta beskrivet som golf i världsklass. Det är ingen slump, här är golfbanorna extremt välskötta och dessa i kombination med fantastiska hotell gör att golfresan blir perfekt!

Tidigare var och förblev golfresan till Dubai en dröm för många golfare. Med de många direktflyg som nu går varje dag från Skandinavien till Dubai blir det istället smidigt och bekvämt att åka på golfresa till Dubai. På våra resor flyger du till Dubai och spelar golf i Dubai eller i det angränsande emiratet Abu Dhabi. I Dubai kan du spela mästerskapsbanor som Dubai Creek, Emirates Golf med golfbanorna Majlis- och Faldo Course, The Address Montgomerie, The Els Club och Jumeirah Golf Estates med banorna Earth- och Fire Course. På senare tid har även nya Dubai Hills Golf tillkommit.

I grannemiraten Abu Dhabi finns läckerheter som Abu Dhabi Golf Club, Saadiyat Golf och Yas Links Golf. Hotellen i Dubai och Abu Dhabi håller precis samma höga standard som golfen. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Ofta finns flera bra restauranger på hotellen, så valmöjligheterna för kvällens middagar är oändliga. I Dubai finns det massor att göra förutom att spela golf. Här finns gastronomi i världsklass, museer, konst, shopping, nöjesparker, stränder och mycket mer. Golf i Dubai är en helhetsupplevelse. Här finns någonting för alla smaker.  Kombinera golf, hav och värme i golflandet Förenade Arabemiraten.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

Våra golfresmål i och kring Dubai