Golf i Paphos

Få om ens någon plats i Europa kan bjuda på så härligt golfklimat året om som Cypern och regionen när det gäller golf är Paphos. Här finns fyra riktigt bra och olika golfbanor som verkligen rekommenderas.

Njut av en härlig golfresa till Cypern och spela på fyra härliga golfbanor Minthis Hills Golf, Secret Valley, Elea Golf Club och Aphrodite Hills. Väljer du våra fina paket till något av Thanos hotell så kan man efter golfen lugnt njuta av vyerna över havet och strandpromenaden. Med andra ord är det nära till Paphos gamla centrum full av caféer, barer och restauranger.

För den som vill bo på en golfresort av det högre snittet direkt vid golbanan så är Aphrodite Hills det självklara valet. Förutom att man får bo på en golfresort som anses som en av Europas bästa får man spela en dramatisk golfbana med vyer som inte går av för hackor. Här spelades inte mindre än två Europatourtävlingar under hösten 2020.

 

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

Våra golfresor i Paphos

Cypern, Paphos

Thanos Luxury Hotels

Välkommen till Thanos Luxury Hotels - ett golfresmål utöver det vanliga med boende vid Paphos strand. De två familjeägda hotellen bjuder på ett svåröverträffat bemötande och tillsammans med Cyperns bästa golfbanor blir det en enastående golfsemester.

Cypern, Paphos

Aphrodite Hills Golf Resort

Framförallt förknippas Cypern med sol och bad, men nu är det på tiden att vi golfare får chansen att spela på denna härliga destination. Aphrodite Hills är inte bara Cyperns bästa golfresort utan anses även som en av de allra bästa i östra Medelhavsområdet!