Bogogno Golf

Bogogno Golf

ett måste på en golfares "bucketlist"

Få hotell har en riktigt bra golfbana utanför dörren. Bogogno har två! Lägg där till läget mitt i ett av Piemontes härliga vindistrikt och närheten till skönheten kring Lake Maggiore. Detta borde göra Bogogno till en stark aktör över ”måsten” på en livsnjutande golfares lista.

Hjärtat av Piemonte är sannerligen rikt på kulturskatter och berikad med en enastående natur. Inte minst kring sjöarna Lago d’Orta och Lago Maggiore. Men kanske allra mest känd är ändå regionen för sin utsökta mat och för sina excellenta viner. Ibland är det häpnadsväckande hur man i en liten enkel by kan hitta en restaurang med Michelinstjärna eller annan utmärkelse av rang. Vingårdarna står bitvis som spön i backen och bara i Novara Hills, området där Bogogno ligger, finns det 26 vinkällare. Från Bogogno anordnas det också utflykter med vinprovning följt av en riktigt god middag på någon av dessa vingårdar.

Fakta

Avstånd flygplats Milano Malpensa ca 30 km
Nära stad Stresa ca 40 km

Paketförslag kortvecka

Lägsta pris: 7.995:-

Flygplatstransfer Milano Malpensa t/r
3 nätter, del i dubbelrum
Frukostpension
1x 18 hålsgreenfee på Bogognos två banor
2x heldagsgreenfee på Bogognos två banor
Förbokade starttider

* I paketet ovan tillkommer flyg!*
På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg.
Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Ni kan även förlänga eller justera i paketen om så önskas.
Destinationen har en prissättning som varierar under säsong men ”lägsta pris” är en indikation var prisbilden startar. Klicka på förfrågan för att få din anpassade offert.

Väder just nu

16.4℃

Circolo Golf Bogogno

Circolo Golf Bogogno har två enastående golfbanor skapade av mästerdesignern Robert von Hagge.  Anläggningen är också försedd med ett rejält träningsområde och ett mycket elegant klubbhus i äkta italiensk stil. Självfallet står köket för en mat som gör att man aldrig vill åka härifrån.

Bonora Course

En böljande parkbana med några hål som bjuder på skapliga höjdskillnader. Den är relativt lång och lite mer utmanande än sin systerbana. Flera vatten i form av dammar och diken skapar svårigheter som kan påverka scoren. Detsamma gör flertalet bunkrar och en bitvis hög ruff att det kan vara avgörande att slå rakt. Här kan golfbil vara en god idé men det är inget måste.

Del Conte Course

Denna bana andas en del links eller s.k. hedland i sin karaktär. Trots detta är Del Conte något kortare och räknas som den lättare av de två men är ändå tillräckligt kaxig för att ha huserat kvalen till Europatouren. Banan är lite öppnare, plattare och har inte lika många vattenhinder. Det är otroligt fint att komma in på hål 18 och se hela klubbhuset speglas i den lilla sjön som ligger vid green.

Avsluta rundan med en svalkande dryck och en bit mat på den rejält tilltagna terrassen vid klubbhuset och blicka ut över banorna.

Träningsområde

Inte långt från klubbhuset, mellan tee hål 1 och green hål 18 på Del Conte finns också ett stort träningsområde. Utslagsplatserna är både från gräs och matta och sammanlagt finns det 60 platser. Här finns träningsbunkrar och greener för chippar och pitchar. Den stora puttgreenen med 36 hål ligger direkt utanför klubbhuset.

 

Fakta

Antal hål 36 (2x18)
Bankaraktär Bonora Course, parkbana
Del Conte Course, links/hedbana
Banfakta Bonora, Par 72, 6284 5907 5284 5408 4907 4425
Del Conte, Par 72, 6206 5776 5261 5338 4953 4454
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns 36
Bandesign Robert von Hagge (1997)

Golf Hotel Bogogno

Det är med stor glädje vi erbjuder denna alldeles enastående kompletta golfprodukt.

Hotellet har ca 50 rum (varav 18 är helt nya för 2017), alla med egen balkong eller terrass. Med tanke på banornas höga ranking och klubbhusets finish hade man kanske förväntat sig ett 5-stjärnigt hotell, men tack och lov har man varit smartare än så! Ett nytt och fräscht 4-stjärnigt hotell gör det mer åtkomligt rent prismässigt, och här använder man sig av klubbens helt suveräna restaurang som endast ligger ett stenkast bort. Kombinationen är lyckad och man får på sätt och vis mer än vad man betalar för.

Restaurangen på resorten håller mycket hög klass på både mat och vin, dock till en rimlig prisnivå. Utanför hotellet finns även en pool och två tennisbanor.

Bra att veta är att standardrummen (comfort) inte har balkong och inte heller finns med twin beds. En uppgradering till Deluxe är dock mycket prisvärd och då får man även ett något större rum.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Ca 30 minuter från Milano Malpensa flygplats i en skön grön miljö
Rum 50 st. Dusch/bad, hårfön, AC, värdeskpå, TV, telefon, minibar, uteplats/balkong
Rumstyper Comfort: 27m², king size bed
Deluxe: 33m², twin- eller king size bed, balkong/terrass
Suites: 70m², king size bed, bäddsoffa, balkong/terrass (4 pers)
Faciliteter Restaurang, bar, pool, solterrass, takterrass med jacuzzi, tennis
Internet WiFi finns

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället