Golf i St Andrews

Att spela golf i St Andrews, ”the home of golf” är en dröm för det flesta golfare. Förutom historien som talar för sig självt är det nästa overkligt hur mycket fin golf det finns här.

Golf i Skottland förknippas ofta med drömmen att få spela St Andrews Old Course vilket naturligtvis rättfärdigar ett besök i sig. Men i och runt St Andrews finns det sanslöst många bra golfbanor och att bara vandra runt i staden och uppleva atmosfären är en ynnest i sig! Ett klokt val är att bo på Fairmont St Andrews, en fantastisk golfresort bara några kilometer söder om staden som dessutom har två förträffliga banor utanför dörren – Torrance– och Kittocks golf courses. Mellan anläggningen och staden St Andrews ligger dessutom the Castle Course, en utmaning som heter duga designad av Kyle Philips som även skapat mästerverket Kingsbarns ett hopp söderut. En av fördelarna med att välja Fairmont är att de på plats kan hjälpa till att vara med i lotteriet till att spela på the Old Course. I våra paket kan man även välja till att spela någon av de andra St Andrewsbanorna. Många menar på att både Jubilee Course och New Course absolut mäter sig med Old Course. Men smaken är förstås som baken, den är delad!

 

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

Våra golfresor till St Andrews

Skottland, St Andrews

St Andrews Fairmont Resort

Bara ett par kilometer söder om St Andrews ligger Fairmonthotellet majestätiskt placerat och omgivet av sina två banor Kittocks och Torrance Course. Här bor man som en kung med milsvid utsikt över havet och Skottlands äldsta universitetsstad.