Apulien

Golf i Apulien, den solkyssta regionen i södra Italien, erbjuder en unik och minnesvärd upplevelse för alla golfare. Med sitt milda klimat, pittoreska landskap och historiska charm har Apulien blivit en alltmer populär destination för golfentusiaster.

De golfbanor som finns i Apulien kombinerar modern design med en förtrollande omgivning. En av de mest kända är San Domenico Golf, som ligger vid Adriatiska havet och erbjuder en spektakulär utsikt över det glittrande vattnet. Banan är utmanande men samtidigt tillgänglig för spelare på alla nivåer, och dess strategiska placering bland olivlundar och vingårdar ger en lugn och harmonisk atmosfär.

En annan framstående golfdestination i Apulien är Acaya Golf Club, som är designad av den berömda designern Hurdzan-Fry. Denna bana är inbäddad i det apuliska landskapet och omges av Medelhavets flora och fauna. Golfare kan njuta av utmanande hål samtidigt som de upplever regionens rika kulturarv.

Efter en dag på golfbanan har Apulien mycket mer att erbjuda. Utforska de historiska städerna som Lecce med sina barockskatter och Alberobello med sina unika trulli-hus. Njut av den läckra apuliska maten, där färska råvaror och lokala delikatesser förgyller varje måltid.

Sammanfattningsvis kombinerar golf i Apulien inte bara sport och rekreation utan ger också en möjlighet att fördjupa sig i regionens rika kultur och natursköna skönhet. Det är en upplevelse som förenar passionen för golf med charm och historia från en av Italiens mest förtrollande platser.

Våra golfresmål i Apulien

Fr. 19.495 KR

Italien, Apulien

San Domenico

På välrenommerade San Domenico Golf Club har Challengetourens finalspel avgjorts inte mindre än åtta gånger. Här, längst ner i klacken av sydaöstra Italien, får ni inte bara möjligheten att spela på en internationell toppbana, utan också utforska regionen Apulien som bjuder på unika stränder och sevärdheter.