Rovos Rail med Western Cape

Rovos Rail Golf Safari

med Western Cape

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Endast fyra gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara deras självklara partner. Ombord på tåget möter man ett entusiastiskt team som verkligen värnar om sina gäster. Maten i allmänhet, och middagarna i synnerhet, vittnar om rejäl omtanke och är en viktig del i Rovos prestige.

Med detta paket kombineras tågresan med vackra och livfulla Kapstaden, det världsberömda vindistriktet Stellenbosch och en natt i Pretoria för att ladda upp innan tåget går.

Under resan med Rovos Rail ingår en mycket lyxig och komplett helpension. Varje morgon bjuds en frukost som skulle få Marie Antoinette att rodna; kallskuret kött, croissanter, bakelser, färsk frukt, yoghurt, juice, bröd, ett otal sorters ostar och så vidare och så vidare. Till lunch och middag serveras givetvis en förrätt innan man väljer huvudrätt bland fisk, kött eller vegetariskt innan den förföriska desserten anländer. Till detta väljer du självklart bland ett stort utbud av Sydafrikas många fina viner. Vissa golfdagar äter man lunchen på golfklubben som även den ingår.

Ett lysande förslag är att under färd slå sig ner i vagnen längst bak som är helt öppen! Den varma vinden fläktar skönt i ansiktet när man smakar av ”dagens bubbel”, smälter dagens upplevelser och njuter av omgivningarna.

Fakta

Avresor 2024 5 sep & 15 okt
Avresor 2025 18 feb & 14 okt
Reslängd 16 nätter
Avreseorter ARN, CPH, GOT, OSL

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 91.995:-

Flyg Skandinavien-Kapstaden
Inrikesflyg Kapstaden-Johannesburg
Flyg Johannesburg-Skandinavien
Flygskatter
Mat på de internationella flygen
Meet & Greet vid ankomst Sydafrika
All transfer enligt program
2 nätter i Kapstaden
2 nätter i Stellenbosch
1 natt i Pretoria
Frukostpension på hotellen före/efter Rovos Rail
9 nätter ombord på Rovos Rail
Helpension inklusive drycker på Rovos Rail
18-hålsgreenfee på De Zalze eller annan bana i Kapområdet
18-hålsgreenfee på Sun City GC
18-hålsgreenfee på Champagne Sports Resort
18-hålsgreenfee på Durban alt. Mt Edgecombe alt. Cotswold
18-hålsgreenfee på Royal Swazi Club alt. Nkonyeni GC
18-hålsgreenfee på Highland Gate GC
Vinprovning
Safari i Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve
Safari i Kruger National Park
Boka

Flygtider, flygbolag, hotell och golfbanor kan variera från avgång till avgång. Se respektive datum för exakta uppgifter. Vi uppdaterar hela tiden vartefter vi får information om eventuella ändringar. För mer information se dag-för-dag programmen eller kontakta oss. Alla som redan bokat får löpande uppdateringar om något väsentligt förändras.

Väder just nu

1.2℃

Program 5 sep 2024

Vi reserverar oss för att mindre avvikelser i programmet kan förekomma från resa till resa av orsaker vi ej kan styra över.

 

5 sep: Avresa

Avresa från Skandinavien till Kapstaden.


6 sep: Kapstaden

Vid ankomst till Kapstaden blir ni varmt välkomnade av vår lokala guide och transporterade till ert hotell i Waterfront.

  • 2 nätter på V&A Hotel eller liknande med frukost

7 sep: Kapstaden

En skön dag att njuta av Kapstaden ”The mother city” på egen hand. Alternativen är många – det finns möjligheter att ta sig upp på det magnifika Taffelberget eller kanske en guidad tur till Robben Island locka?


8 sep: Stellenbosch

Resan fortsätter mot Stellenbosch i hjärtat av vindistriktet. Vad skulle kunna passa bättre än att besöka några av de otroligt fina vingårdarna under dagen. Det blir stopp för vinprovning på såväl Muratie Wine Estate som Rust en Vrede och Ernie Els Winery.

  • 2 nätter på Majeka House med frukost

9 sep: Golf på De Zalze GC

Denna dag bjuder på en härlig golfrunda på De Zalze Golf Club som ligger strax utanför Stellenbosch.


10 sep: Stellenbosch – Pretoria

Utcheckning och transfer till flygplatsen för inrikesflyget till Johannesburg. När ni landar blir ni mötta av er chaufför som tar er till ert hotell i Pretoria för att på bästa sätt ladda batterierna för de kommande 9 dygnen ombord på Rovos Rail.

  • 1 natt i Pretoria med frukost

11 sep: Rovos Rail – avgång

Utcheckning och transfer till Rovos Rail’s privata tågstation Capital Park i Pretoria. Här blir ni härligt mötta med bubbel och snittar i loungen innan avresan mot Koster.

  • 9 nätter ombord på Rovos Rail med helspension

12 sep: Golf på Sun City

Efter en härlig frukost ombord på Rovos kommer denna dag spenderas i Sun City med spel på antingen Lost City GC eller Gary Player Country Club. Detta följs av en lunch på klubben. Se till att hinna bli hungrig innan kvällens fantastiska middag ombord på tåget!


13 sep: Rovos Rail

Efter ett nattstopp i Heidelberg går tåget vidare mot Estcourt via Ladysmith. Det är en skön dag för avkoppling ombord där man med fördel kan sitta och njuta på tågets sista vagn som är helt öppen mot naturen.


14 sep: Golf på Champagne Sports Resort 

När ni vaknar denna morgon gör ni det vid foten av Drakensbergen där det blir golf på fridfulla Champagne Sports Resort med minst sagt är storslagna vyer.


15 sep: Golf på Durban Country Club

Dags att lufta klubborna igen, denna gång på Durban Country Club.

På vissa avgångar kan det bli golf på Mt Edgecombe alt. Cotswold GC


16 sep: Safari i Hluhluwe Game Reserve

En tidig morgonsafari väntar i Afrikas äldsta safaripark, Hluhluwe Game Reserve, som ligger i hjärtat av Zululand. Här möts ni av ett otroligt rikt djurliv. Gissa om middagen blir god denna kväll!


17 sep: Golf på Royal Swazi Spa Golf Course 

När det är dags för frukost är ni redan i Swaziland. En spännande runda väntar på den mycket vackra Royal Swazi Spa Golf Course i Ezulwini Valley. Framåt kvällen glider tåget söderut mot KwaZulu Natal.


18 sep: Safari i Kruger National Park 

En härlig heldags tur i självaste Kruger National Park.


19 sep: Golf På Highland Gate GC

Transfer till de vidunderliga vyerna i Mpumalanga och spel på Ernie Els designade banan Highland Golf.


20 sep: Pretoria – hemresa

Njut av en sista frukost ombord innan tåget under förmiddagen rullar in på Capital Park Station i Pretoria och denna fantastiska del av resan är avverkad. Här väntar er chaufför som tar er till flygplatsen i Johannesburg. Beroende på avgångstiden kan det finnas utrymme för en halvdagsutflykt eller guidad tur. Kontakta oss för mer info.


21 sep: Hemma

Hemma igen.

De Zalze Golf Club

En förträfflig golfbana designad av geniet Peter Matkovich. Här har han verkligen tagit tillvara på den vackra naturen. Banan ligger i Stellenbosch allra frodigaste vinlandskap där Blaauwklippen River slingrar sig fram. Det är en fin parkbana där de många vattenhindren är den största svårigheten. Här spelades World Amateur Championship under oktober 2006 och klubbhuset i sig är värt ett besök där man kan sitta i timmar och njuta av den fantastiska maten.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6369 5937 5120
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Peter Matkovich

Sun City Golf

Sun City Resort är en av Sydafrikas främsta golfdestinationer. Resorten är hem för två 18-hålsbanor designade av den legendariska sydafrikanen Gary Player. Båda banorna är designade för att maximera utmaningen för golfare av alla handicap.

Lost City GC

Denna imponerande bana ligger vida utspridd på 100 hektar och bankaraktären varierar från ökenlandskap, via bergskaraktär till parkbana. Här finns massor med vatten och det mest kända vattenhindret är det vid hål 13, där det sägs att Nilkrokodiler huserar.

Gary Player Country Club

Med sitt läge i en gammal slocknad vulkankrater är detta en mycket smart designad bana med fantasifullt placerade bunkrar och flera tees för att tillfredsställa alla handicap. Det är en av världens längsta banor och kan fresta på både fysiskt och psykiskt. När det är som jobbigast tänk då på att du går i många av de bästas fotspår, Jack Nicklaus, Gary Player, Ernie Else och Tiger Woods är några. Detta är troligen den mest kända banan i Sydafrika då den ofta står värd för stora tävlingar. Nionde hålets ö-green är nog det man kommer ihåg bäst.

 

Fakta

Antal hål 36 (2x18)
Bankaraktär Lost City, kuperad ökenkaraktär
Gary Player CC; parkbana
Banfakta Lost City; Par 72,  6730 6220 5041
Gary Player CC; Par 72,  6535 5881 5004
Faciliteter Lost City; Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Gary Player CC; puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum, 5 km löparspår, gym och spa
Bandesign Gary Player (Gary Player CC 1979, Lost City 1993)

Champagne Sports Resort

Denna mästerskapsbana designad av Hugh Baiocchi lämnar ingen oberörd. Omgiven av den friska rena luften från Drakensbergen är detta besök en lisa för själen. Vyerna längs med banan är enastående. 84 väl utplacerade och skulpterade bunkrar väntar på att du ska få känna på sanden hämtad från Bronkhorstspruit. Fairways är breda och kantade av en lätt ruff men riktiga snedslag kan straffa sig rejält. Oavsett hur rundan gått så väntar 19:e hålet med mat och dryck och är en plats att fortsatt njuta av utsikten över Drakensbergen på.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6694 6203 5632 4757
Faciliteter Vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Hugh Baiocchi (1997)

Durban Country Club

Durban Country Club har två banor, Durban Country Club och Durban Country Club Beachwood. Officiellt öppnade klubben 1922 då med endast Durban Country Club. 1990 tog man över det som nu är Durban Country Club Beachwood.

Huvudbanan, Durban Country Club, är en av de mest välkända golfbanorna i vårt program. Här har flera stora tävlingar avgjorts och det är lätt att förstå varför. Banan är av förhållandevis flack parkkaraktär och klurig att spela med smala fairways och ondulerade greener. Den anses ganska svår men är otroligt vacker med sin växtlighet, vackra sanddyner och vyerna mot Indiska Oceanen. Ett tips är att ligga lite lågt med drivern de första hålen, som är ganska smala, så kan du kanske lura till dig en hygglig score. Konditionen är i topptrim och banan är väl värd sitt goda rykte och ett besök oavsett handicap.

Fakta

Antal hål 36 (2x18)
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta Durban CC, par 72/73,  6157 5910 5250
Beachwood, par 72/73,  6016 5883 5308
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign George Waterman (1922)

Royal Swazi Spa Golf Course

Det är inte varje dag man får chansen att spela golf i Swaziland! Denna praktfulla bana ligger i Ezulwini Valley och lockar spelare från hela världen. Den tilltalar spelare av alla typer och nivåer. Första nio är förhållandevis plana medan sista nio påverkas av de intilliggande bergen och är lite mer kuperade. Den utmanar med glittrande sjöar, växtklädda åsar, en del out-of-bounds och elaka bunkrar (en är så brant att man fått bygga in en trappa i bunkerväggen). Det är en mycket vacker golfupplevelse att spela här där naturen kryper nära inpå fairway med sina träd, buskar och sjöar.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Park-, skogsbana
Banfakta Par 72,  6872 6166 5258
Faciliteter Puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, bar, omklädningsrum
Bandesign (1966)

Highland Gate Golf Club

Highland Gate Golf and Trout Estate ligger inbäddat i bergskedjan Steenkampsberg nära Dullstroom. Som namnet skvallrar om möts man här av en vidunderlig natur som också är en idealisk plats för öringsfiske. Hela området spänner över 700 hektar med stort fokus på att behålla och förvalta naturen på bästa sätt. Som golfare tror man knapps sina ögon när man också möts av den Ernie Els designade banan Highland Gate GC som trots sin unga ålder både huserat flertalet tävlingar och evenemang. Bland annat Vodacom Origins of Golf (Sunshine Tour), Els for Autism-finalen och flera Pro Am. Golfbanan rankas redan som 15: e på Golf Digests 100 bästa golfbanor i Sydafrika.

 “When golfers say they were torn between hitting their next shot and pausing to take a photo of the golf course or the surrounding scenery, you know it has to be a very special place. Highland Gate is definitely that kind of place”.

– Ernie Els

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6764 4957
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Ernie Els

Victoria & Alfred Hotel

Detta förstklassiga boende i traditionell kolonialstil ligger i hjärtat av Kapstadens populära Waterfront. Den höga standarden på service och den vänliga atmosfären har gett hotellet prestigefyllda utmärkelser som mycket få hotell i landet har fått. Hotellet består av 68 rum som ståtar med fantastisk utsikt över Taffelberget, hamnen och den pulserande Victoria & Alfred Waterfront. Rummen är stora och har en fantastisk finish. Varje rum har badkar och separat dusch, fullt utrustad privat bar och King size säng. Här bor man bara ett stenkast från några av Kapstadens hetaste butiker och hyllade restauranger.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Vid vattnet i Waterfront
Rum Dusch och bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, kaffe & te
Rumstyper 94 rum. Piazza, Mountain, Loft
Faciliteter Restaurang, bar, trädgård, spa, gym, parkering
Internet Gratis WiFi

Majeka House

Majeka House är sannerligen en pärla med vänlig service av absolut bästa slag som bara måste upplevas. Hotellet med endast 22 rum är noga genomtänkt in i minsta detalj, väldesignat men ändå väldigt trivsamt. Allt ligger i en prunkande trädgård med en stor pool. Läget strax utanför Stellenbosch är perfekt med närhet till berömda vingårdar och golfbanorna De Zalze och Stellenbosch GC. Hotellets restaurang lämnar ingen oberörd, våra gäster har lovordat deras mat och hit tar sig även de lokala invånarna när de vill äta något utöver det vanliga. Stilen i restaurangen går heller inte av för hackor. Allt är designat av inredningsgurun Etienne Hanekom som skapat en elegant, modern inredning med hjälp av en smart blandning av reproducerade och återvunna möbler som kompletteras med det moderna.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Strax utanför centrala Stellenbosch
Rum Dusch och bad, hårfön, TV, telefon, AC, kaffe & te, balkong/terrass
Rumstyper 22 rum. Premier, Garden View, Mountain View, Poolside
Faciliteter Restaurang, bar, trädgård, pool, spa
Internet Gratis WiFi

Mont d'Or Bohemian House

Nära både Waterkloof Park och Pretoria Country Club ligger detta lilla charmiga hotell som erbjuder 10 bekväma rum och en fantastisk service. Alla rum är rymliga och har en-suite bathroom, fräscha vita linnen och en karaff med Old Cape Port som väntar på dig vid ankomst. Ja, Mont d’Or Bohemian House är en upplevelse i sig och här får du den perfekta uppladdningen inför resan med Rovos.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Nära Waterkloof Park i södra Pretoria
Rum Dusch/bad, AC, strykjärn, hårtork, TV, telefon, värdeskåp, minibar, kaffe & te
Rumstyper 10 Luxury Garden room
Faciliteter Restaurang, bar, pool
Internet Gratis WiFi

Rovos Rail

De omgjorda sovvagnarna har lyxig modern komfort och är varsamt renoverade för att behålla atmosfären från en svunnen tid. När du stiger ombord i de träpanelinredda vagnarna möts du av en romantisk och magisk känsla i en avslappnad och elegant miljö.

Pullman Suite

Detta boende erbjuder 7 m² stora hytter med badrum. Antingen väljer man twin-beds eller dubbelsäng som under dagarna görs om till soffa. Man kan även få till en våningssäng om så önskas.

De Luxe Suite

Med sina 11 m² känns De Luxe klart rymligare än Pullman Suites. De har en egen loungearea och här kan man välja mellan twin-beds eller dubbelsäng.

Royal Suite

Royal Suites upptar en halv vagn och är rymliga och eleganta. Med 16 m² har de en egen loungearea och badrum med badkar och dusch.

 

Fakta

Kupéerna Samtliga kupéer har luftkonditionering, värdeskåp, fri minibar och badrum med dusch & hårtork m.m. Telefonsystem för att kontakta personal ombord. TV saknas dock helt avsiktligt…
Faciliteter Restaurangvagn (helpension inklusive dryck). Loungevagn och en öppen utsiktsvagn längst bak i tågsetet. Det finns böcker, tidningar, brädspel och kortlekar att låna ombord. En liten souvenirbutik som säljer bland annat vykort och frimärken.
Diverse Ombord på Rovos är det svårt att göra av med pengar men kreditkort fungerar bra på golfklubbarna. Annars gäller Sydafrikanska Rand. Adapter behövs och finns att låna. Tvättmöjligheter finns om något oförutsett inträffar. Användandet av teknisk utrustning som mobiler och datorer hänvisas till kupén för att inte störa.
Internet För maximal avkoppling finns inget internet ombord.

Bra att veta

Allergier & specialkost

Meddela oss om ni har några matallergier eller behöver specialkost (laktos, gluten, vegan, vegetarian, osv.) så att vi har möjlighet att meddela flygbolag, hotell, leverantörer samt restauranger där aktiviteter och måltider är inkluderade.

 

Dricks

I Sydafrika råder en utbredd drickskultur och anses som givet om man är nöjd med servicen eller accepterar hjälp med allt från att bära väskor till att få sina golfskor putsade. Det gäller även för guider och chaufförer som oftast anstränger sig extra för att göra sig förtjänta av några extra slantar som i slutänden betyder en hel del för dem.

När det gäller vistelsen på Rovos så ger man en kollektiv dricks genom att lägga pengar i ett kuvert (finns i kupén) som man sedan ger till train managern ombord vid avslutad resa eller sista dagen. Vi får ofta frågan om hur mycket som anses vara lämpligt att ge i dricks. Detta är förstås svårt att ge ett konkret svar på men när det gäller resan med Rovos och den servicenivå som de bjuder på så är en fingervisning ca R200/person/dag. Dricksen betalas alltid i kontanter och i lokal valuta (ZAR).

 

Elektricitet

Sydafrika har ett eluttag med tre runda stift (220/230 V 50 Hz). En sådan går att köpa på plats, den kostar allt från R20 – 80, men kan även köpas på diverse elkedjor i Sverige för ca 100-150 SEK.

 

Formulär (Reservation forms):

Både vår agent i Sydafrika och våra vänner på Rovos Rail använder sig av ”Reservation forms” som de vill att ni som resenärer fyller i. Dels är det för att man som företag i turistnäringen ska kunna påvisa att det är internationella gäster man tagit hand om men också för att på allra bästa sätt möta kundens förväntningar. Dessa bifogar vi när vi skickar ut bekräftelsen på resan.
EMT res form (för vistelsen innan Rovos)
Rovos Reservation form
Rovos Golf form

 

Färdledare

På er s.k. pre-tour (vistelsen innan Rovos) så är det som bekant ingen dedikerad färdledare med, men ni blir däremot mötta av vår lokala agent/chaufför som tar er till ert boende och såsmåningom även till tåget. Den mesta tiden av resan spenderas ombord på Rovos Rail där ni servas av deras personal och även deras dedikerade golfvärd.

 

Golfbagar på tåget

Under resan ombord på Rovos är det viktigt att notera att golfbagen inte kommer att transporteras ombord på tåget. Anledningen är, förutom av utrymmesskäl, att de ska vara riggat och klart när ni kommer ut till golfbanorna. Det är därför viktigt att ni har ert namn väl utmärkt på både golfbagen och på ert resefodral som bagen ligger i under resan. Det är förstås viktigt att ni inte packar ner något som ni behöver ombord på tåget.

 

Golf på Leopard Creek som möjligt tillägg

Som ni säkert vet var golfbanan Leopard Creek vid Krugerparken i programmet tidigare år men byttes ut från och med 2022 när resan blev en dag längre. Istället tillkom Ernie Els-designade Highland Gate och en safari i självaste Krugerparken.

Rovos har på vissa avgångar möjlighet att i ett begränsat antal erbjuda spel på Leopard Creek mot avgift och då istället för safarin den dagen. Detta måste förbokas och kostnaden är motsvarande 4 500 – 5 000 SEK/person för detta. Om det är intressant bör anmälan göras i samband med bokning.

 

Klädsel

I Sydafrika råder generellt en avslappnad klädkod. För klädsel ombord på Rovos Rail så är det främst middagarna som har en formell klädkod för att bevara en lite elegantare känsla. För män är Jack & Tie (kavaj, skjorta och slips) ett ”minimikrav”. Detta kan likaväl vara Chinos med Blazer och skjorta med slips under samt passande skor. Förslag för damer översätter det vi till klänning, kjol/byxa med passande blus/topp eller liknande.

Just på Golf Safarin man också ett par s.k. casual evenings där även personalen klär sig i en mer avslappnad klädsel (smart casual). Vilka dessa kvällar är meddelas i förväg. När det gäller golfen så är det klassisk klädkod som gäller, dvs. piké med krage och shorts avsedda för golf, alternativt kjol för kvinnor. Något som kan upplevas annorlunda är att man på vissa banor förväntar sig att herrar som bär shorts har vita strumpor som täcker fotknölarna. Rekommendationen är att herrarna har det på samtliga banor under resan för att slippa överraskningar. Mer info finns att läsa på www.outofbounds.se/rovos

 

Säkerhet

Tyvärr överskuggar en del prat om brottslighet i Sydafrika landets verkliga skönhet. Det är dock ingen rök utan eld, men viktigt att påpeka att man som resenär oftast rör sig i andra områden än var den verkliga brottsligheten finns. Med ganska enkla medel som sunt förnuft kan ni undvika denna risk. Ska man åka taxi så beställer man det i reception på hotellet eller i restaurangen man besöker. I övrigt bör man ta samma försiktighet här som på andra resmål i världen och lämna pengar och värdesaker i hotellets safety box osv.

 

Vaccinationer

Vi tar alltid för vana att hänvisa till er lokala vaccinationsklinik som är experter inom området. Vi bifogar en karta som visar vart ni kommer att resa. Området kring Krugerparken klassas till viss del som Malariaområde. Ett bra tips kan vara att ta med sig myggstift/spray. Detta finns som regel även att få ombord på Rovos.

 

Valuta

Valutan i Sydafrika är Sydafrikanska Rand (ZAR). Vi råder er att växla innan avresa och då även i mindre valörer som även kan användas för dricks. På hotell, golfbanor och de allra flesta affärer kan man betala med betal/kreditkort.

 

Visum/Pass:

För Sydafrika behövs inget annat än den info som ni får och ska fylla i ombord på flyget. För inträde i Swaziland hjälper Rovos till med detta.

Passet skall vara giltigt i 6 månader efter hemkomstdatum och skall även ha två intilliggande lediga sidor. Notera att särskilda bestämmelser gäller för resa med barn under 18 år. Mer information kan man få på http://www.dirco.gov.za/sweden/

 

Mer info från Rovos:

Rovos Golf safari Info

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället