PGA Catalunya

PGA Catalunya Resort

PGA Catalunya utgör tillsammans med nya fräscha Hotel Camiral en fabulös golfanläggning med sina två 18 hålsbanor, Tour och Stadium Course. Den sistnämnda är dessutom rankad 1:a i Spanien!

Fakta

Avstånd flygplats Barcelona ca 100 km
Nära stad Girona ca 17 km, Barcelona ca 85 km

Paketförslag kortvecka

Lägsta pris: 0:-

Flygplatstransfer t/r
4 nätter, del i dubbelrum på Camiral Hotel
Frukostpension
3x 18 håls greenfee på PGA's två banor
Förbokade starttider

* I paketet ovan tillkommer flyg!*
På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg.
Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Ni kan även förlänga eller justera i paketen om så önskas.
Destinationen har en prissättning som varierar under säsong men ”lägsta pris” är en indikation var prisbilden startar. Klicka på förfrågan för att få din anpassade offert.

Väder just nu

17.2℃

PGA Catalunya

Stadium Course

Det finns många bra banor i Spanien men The Stadium Course är en av de bästa. Sedan den öppnades har den prenumererat på en top 10 plats bland Europas bästa banor, och är en ren njutning. Redan på hål 3 åker kameran fram för att föreviga den 461 meter långa par femman som går mjukt nerför mot en smal green som utgör en halvö i ett av flera vackra vattendrag. Men se upp – låt inte allt det vackra störa ditt fokus, det kommer synas i scorekortet. Träd kantar fairways, bunkrarna är strategiskt placerade och vatten är i spel på flera av de svåraste hålen.

Tour Course

Detta är också en mycket trevlig bekantskap, något kortare än sin systerbana. Den anses också som något lättare, utan att för den delen vara en ”walk in the park”. Fairways är bredare men även här är bunkrarna strategiskt placerade och det är mycket vatten i spel.

PGA Catalunya har även fina träningsområden och ett trevligt klubbhus med gott om plats att avnjuta allt det som 19:e hålet har att erbjuda.

Fakta

Antal hål 36 (2x18)
Bankaraktär Båda banorna är en blandning av park- och skogsbana.
Banfakta Stadium, par 72, 6686 6563 6104 5719 5089
Tour, par 72, 6000 5863 5476 5080 4681
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36. (gäller båda banorna)
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, shop, vagnar/buggies, hyrklubbor, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Neil Coles & Angel Gallardo (1999 Stadium Course, 2005 Tour Course)

Hotel Camiral

2016 tog ägarna till golfbanorna också över boendet på PGA Catalunya. Efter varsam renovering öppnade hotellet, i juni 2016, sina dörrar i en ny 5-stjärnig skepnad. Hotel Camiral ligger centrerat på resorten med utsikt över 18:e hålet på Tour Course, och bara en kort promenad från Spaniens högst rankade bana, Stadium Course. Rummen är fördelade på kategorierna Deluxe, Superior Deluxe och Junior Suites. Vårt tips är att uppgradera till Superior Deluxe, vilket innebär att ni, för en mycket rimlig peng, får en balkong med härlig vy över golfbana, pool och trädgård. Här finns också fyra barer och restauranger och hotellet har specialiserat sig på medelhavsmat med en stor del lokala råvaror samt den unika Catalángastronomin som gjort sig vida känd. Slappna av i spaanläggningen eller varva ner med lite gymträning efter dagens runda.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Mitt i resorten omgiven av de två golfbanorna
Rum Dusch/bad, TV, AC, värme, kaffe, värdeskåp, WiFi. Superior Deluxe har balkong.
Rumstyper Deluxe, Superior Deluxe, Junior Suite
Faciliteter Reception dygnet runt, restauranger, barer, cykeluthyrning, spa, gym, pool, WiFi
Internet WiFi på hela resorten.

Lavida Hotel

Ett härligt 4-stjärnigt hotell som öppnades 2018. Elegans och teknologi är i fokus och det här är stället för dig som gillar stora sängar, designdetaljer, en dusch stor nog att springa runt i och ett internet snabbare än en pistolkula. Hotellet ligger inne på PGA Catalunyas område vilket i sig är lite av ett paradis. Njut av nyhetens fräschör och koppla upp och ner dig efter behag.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge På PGA Catalunya Resort
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, minibar, värdeskåp, WiFi, golfförvaring, balkong
Rumstyper 50 st. Twin rooms
Faciliteter Restaurang, bar, lounge, pool, terrass,
Internet Ja

Övrigt

Anläggningen är strategiskt placerad knappt 8 mil norr om Barcelona och bara 5 kilometer söder om Girona Airport. En utflykt till Girona är att rekommendera där den gamla delen av staden är riktigt genuin. Girona är också välkänd hos matälskare världen över då staden hyser ett antal riktigt högklassiga restauranger, inte minst El Celler de Can Roca – ansedd som en av världens bästa!

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället