The K-Club

The K-Club

Irlands bästa parkbanor?

På The K-Club, finns det två magnifika golfbanor, Ryder Cup Course och The Smurfit Course. Bättre parkbanor än så här går bara inte att hitta och detta var också skådeplatsen för Ryder Cup 2006.

Fakta

Avstånd flygplats Dublin ca 40 km

Paketförslag

Lägsta pris: 0:-

Privat transfer under vistelsen
3 nätter, del i dubbelrum på K Club
Full Irländsk frukost
18 hål på K Club Palmer North Course
18-hålsgreenfee på K Club Palmer South Course
18-hålsgreenfee på Kileen Castle
Förbokade starttider

* Priset är ett indikationspris för ett sällskap på 4 personer där flyg tillkommer!

På weekends och kortveckor finns ofta olika flygalternativ och priserna varierar en hel del då platstillgången är löpande. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg. Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Naturligtvis kan vi även korta av, eller förlänga, vistelsen efter önskemål.

Väder just nu

14.2℃

The K-Club Golf

Här finns två av de bästa parkbanor som går att hitta på Irland - Palmer North & Palmer South Course.

K-Club North Course (Palmer North Course)

En mycket spännande och utmanande bana i ett parklandskap med fin natur och ståtliga träd som kantar många av hålen. Dessutom finns flera strategiska vattenhinder tillsammans med snabba greener är också något som kännetecknar Palmer North Course. Om du spela den från backtee har du en utmaning framför dig som kräver både längd och raka slag. På avslutningshålen spelar bredvid det magnifika hotellet vilket är en mycket vacker finish. Låt dig inte luras av skönheten, hål 17 (Half Moon) känns relativt kort från tee men du har floden Liffey till vänster och en hel del träd till höger som gärna drar åt sig bollen.

Detta golfparadis rankas regelbundet bland de tre bästa golfbanorna i parklandskap i Irland, och har huserat Ryder Cup 2006, Dubai Duty Free Irish Open 2016 där Rory McIlroy spelade European Tour Shot of the Year och elva European Open vittnar om Palmer Norths betydelse för europeisk golf.

 

Palmer North

Även om det är Arnold Palmer design som även gjort denna bana så har den en helt annan karaktär än sin systerbana. Denna kallas även the Smurfit Course och har fler bunkrar och strategiska vattenhinder. Här har man från början schaktat runt stora massor för att skapa layouten vilket märks på signaturhålet som är hål 7 och kallas Swallow Quarry. Det är ett levande exempel på hur en bra bandesigner kan bygga golfhål som passar in i naturen även om man här har sänkt fairway med mer än 20 meter.

Fakta

Antal hål 36 (2x18)
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta Ryder Cup, par 72,  6721 6232 5706 4967
The Smurfit, par 72,  6655 6240 5837 4968
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang
Bandesign Arnold Palmer (1991 Ryder Cup, 2003 The Smurfit)

Killeen Castle

En läcker Jack Nicklaus Signature Golf Coures som regelbundet röstas fram som bästa parkbana i Dublinområdet.

Killeen Castle Golf Club ligger vackert i idyllisk miljö och banan sägs vara en unik upplevelse. Den testar golfare på alla nivåer och kan inte spelas för många gånger. Här har det spelats Ladies Irish Open 2011-2013 och man har även varit värd för Solheim Cup 2011. Det kan tas som ett kvitto på god kvalitet.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 7019 6530 5975 5594 4930
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang
Bandesign Jack Nicklaus (2009)

The K-Club Hotel & Resort

The K-Club Hotel & Resort ligger i County Kildare. Här kombineras den gamla tidens elegans med överdådig lyx på ett diskret sätt. Läget direkt på banan och den gamla delen från 1832 av denna fantastiska byggnad gör att man förstår att det är här många kändisar förlägger sin semester. Här kan man stöta på en gammal president, idrottare eller rockstjärna. Maten är fantastisk och rummen underbara. Bara superlativer men det är hotellet värt. Resorten ligger endast 30 minuter från centrala Dublin vilket gör den till ett mycket bra weekendresmål. Landskapet är idylliskt med rikt djurliv och floden Liffey som sträcker sig hela vägen in till Dublin. Alla rum är unika och inredda i en stil som passar ihop med egendom av denna kaliber.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge I direkt anslutning till sina två golbanor, bara 30 minuter från Dublin
Rum 140 st. Dusch/bad, TV, telefon, värdeskåp, te & kaffe, WiFi
Rumstyper Superior, Deluxe, Liffey Deluxe, Suites
Faciliteter Restauranger, bar, terrass, trädgård, park, spa med pool, gym, hyrcyklar, WiFi
Internet Gratis WiFi på hela hotellet

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället