Pula Golf

Pula Golf

genuint på östra Mallorca

Välkommen till en genuin och familjär golfresort på vackra Mallorca. Boendet består av 28 sviter intill banans klubbhus och restaurang som går i en för ön klassisk och charmig stil. Pula GC är designad av José María Olazábal och har stått värd för bland annat PGA European Tour Championships Classic, Mallorca Skins Game och Olazábal & Nadal Invitational.

Det ingår fri golf på Pulas förträffliga bana så länge man bor på resorten, men vill man ändå göra en avstickare för att spela andra banor så behöver man inte alls åka långt. I närområdet finns Capdepera GC, Golf Son Servera och Canyamel GC. Meddela oss om ni önskar ett paket med blandade banor eller kanske en kortare vistelse än en vecka.

Fakta

Avstånd flygplats Palma ca 75 km
Heldagsgreenfee Ja

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 20.495:-

Flyg till Palma t/r
Golfbag ombord beroende på flyg
Flygplatstransfer t/r
7 nätter, del i dubbelrum
Frukostpension
Obegränsad greenfee på Pula Golf
Förbokade starttider
Boka

Ovan är förslag på paketerade veckoresor till Pula Golf. Självklart kan vi sätta ihop paketet precis som ni själva önskar vad det gäller reslängd, andra golfbanor och hur mycket golf ni vill spela mm. I så fall klicka på FÖRFRÅGAN så återkommer vi med en offert. Vill du ha någon justering i vårt föreslagna paket ange det i kommentarsfältet vid förfrågan. Exempelvis kan istället för transfer hyrbil bokas under vistelsen samt spel på andra banor.

Väder just nu

12.4℃

Pula Golf

Pula Golf grundades redan 1995 men gjordes om av José María Olazábal mellan 2004 och 2006 för att uppfylla kraven i internationell och professionell golf. Belöningen lät inte vänta på sig då PGA European Tour Championships Classic, Mallorca Skind Game, Olazábal & Nadal Invitational snart kom att spelas här. Således har proffs som exempelvis Bourdy, Hanson, Jimenez, Gonzalo Fernandez Castano, Alvaro Quiros, Olazábal, Darren Clarke, Molinari, Kaymer och Sergio Garcia alla spelat Pula Golf. De spelade den redan ganska långa banan som par 70, medan den för amatörer är par 72. Dessutom spelar vi nödvändigtvis inte från backtee, såvida det inte önskas! Pula Golf har en stor drivingrange i två nivåer samt putting- och pitchinggreener.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6297 5869 5452 5107
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns 36
Bandesign Francisco Segalés (1995), José Maria Olazábal (2004-2006)

Pula Golf Resort

Pula Golf Resort är beläget på en av de mest vackra och fridfulla platserna på ön. I den gamla herrgården anno 1581 ligger det som idag är hotellet och klubbens faciliteter. En vistelse här är på sätt och vis en resa till det förflutna men med alla fördelarna av dagens bekvämligheter. Rummen är alla mycket rymliga och mäter mellan 40 och 55 kvm. Alla är utrustade med bland annat minibar, A/C, värme och wifi. Pula Golf Resort har också ett magnifikt spa med en uppvärmd pool, jacuzzi, bastu, ångbad och massage för avkoppling efter en dag med golf. Mat njuter man av med stil och på uteserveringen har man en härlig vy över golfbanan. En annan trevlig detalj är att man bara har några kilometer ner till havet. Här finns förutom stränder ett brett gastronomiskt utbud av kött, fisk, pasta och andra lokala rätter från Mallorca.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge På Mallorcas östkust, i en vacker och lugn del av ön.
Rum 28 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, minibar
Rumstyper Golf Suite, Master Suite, Grand Suite
Faciliteter Restaurang, bar, café, pool, terrass, spa med pool, bastu & jacuzzi,
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället