Wyndham Dubai Marina

Wyndham Dubai Marina

Nästan mitt i Dubai, alldeles intill havet och med vy över Jumeirah Palm ligger fina Wyndham Dubai Marina. En perfekt bas för några dagars golf i det populäraste emiratet i UAE. Vi erbjuder ett paket med spel på upp till 5 olika banor.

Fakta

Avstånd flygplats Dubai ca 35 km

Paketförslag 1 vecka

Lägsta pris: 29.995:-

Prisindikation för veckoresa

Flyg till Dubai t/r
Golfbag ombord
Mat på flyget
Flygplatstransfer t/r
7 nätter, del i dubbelrum
Frukostpension
18-hålsgreenfee på The Montgomerie
18-hålsgreenfee på Emirates Faldo Course
18-hålsgreenfee på The Els Club
18-hålsgreenfee på The Creek Golf Club
18-hålsgreenfee på Arabian Ranches Desert Course
Del i golfbil och rangebollar
Förbokade starttider
Transfer till golfbanorna

I Dubai har de flesta hotellen en dynamisk prissättning som innebär variationer i pris beroende på datum. Av den anledningen anger vi för enkelhetsenskull en prisindikation för paketet och offererar sedan mer exakt när vi har ditt önskemål med datum. För prisoffert på ovan paket klicka på FÖRFRÅGAN. Vill du ha någon ändring i vårt föreslagna paket ange det i kommentarsfältet vid förfrågan.

Väder just nu

33℃

Address Montgomerie Golf Club

Address Montgomerie Golf Club bjuder på en linksinspirerad karaktär och du får vara med om en spännande resa bland välklippta fairways och stora greener. Med inte mindre än 14 sjöar och 72 bunkrar finns det många hinder att ta sig över för att klara av skotten Colin Montgomeries populära bana. På det 13:e hålet är det nästan svårt att inte landa på greenen. Formad likt Förenade Arabemiraten påminner greenen om en fotbollsplan till storleken. Räkna med att puttern bör vara het om du inte spelar upp nära flagg! Lyckas du hamna i bunkern på det sjuttonde hålet så ta en extra titt på designen – den ser nämligen ut som en hand.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Linksinspirerad
Banfakta Par 72,  6822 6136 5637 4953
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Colin Montgomerie (2002)

Emirates Golf Club

Emirates Golf Club är med sitt spektakulära klubbhus och två superbanor troligtvis den mest kända anläggningen i Dubai, och tillika värd för bland annat Europatouren och Omega Dubai Ladies Masters.

Majlis Course

Detta är klubbens flaggskepp och förmodligen den tuffaste utmaningen man kan hitta i Emiratet. Banan är designad av Floridabaserade arkitekten Karl Litten och när anläggningen öppnades 1988 var det den allra första banan med gräs i hela mellanöstern. Banan donerades av hans höghet General Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum och instruktionerna om att bevara den naturliga faunan var ett krav. Här spelades Dubai Desert Classic redan år 1989.

Faldo Course 

Klubbens andra mästerskapsbana, ursprungligen kallad The Wadi, fick sitt nuvarande namn Faldo Course när den nyöppnades 2016 efter att Nick Faldo designat om banan. Faldo Course ligger utlagd runt Majlis Course och i prinicp alla hål berörs av flera stora vattendrag på banan.

Fakta

Antal hål 36 (2x18)
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta Majlis, par 72,  6619 6305 5972 5091
Faldo, par 72,  6719 6324 5670 4977
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Majlis; Karl Litten (1988)
Faldo: Nick Faldo (1996/2006)

The Els Club

Storspelaren Ernie Els har sannerligen all anledning att vara stolt over sin skapelse The Els Club. Han var mycket noga med att de naturliga sanddynerna skulle bevaras och har själv kallat banan för en ”desert links”. Man får säga att bilderna vackert fångar upp vad han menar. Även om banan är en rejäl utmaning från backtee där den mäter 7538 yards, så är den mycket spelbar från de andra utslagsplatserna och något som alla golfare garanterat kommer att njuta av. Anläggningen drivs av Troon Golf som är världens största operatör inom golf och de har tagit finish och service till en ny nivå.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Desert Links
Banfakta Par 72,  6892 6244 5707 4885
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Ernie Els (2008)

Dubai Creek Golf & Yacht Club

På Dubai Creek Golf & Yacht Club bjuds man på ett riktigt spektakulärt klubbhus som likt ett segel reser sig över de gröna fälten. Här finns restauranger, barer, swimmingpool och en utomordentligt bra service. Skulle du bli lite sugen på något gott under rundan är det bara att missa fairway och smaka på de dadlar och kokosnötter som kantar fairways på vissa hål. Banan har för en tid sedan designats om av dansken Thomas Björn och drar till sig många glada besökare varje år. Här finns inte bara en golfbana utan även ett lyxhotell, villor och en marina där 155 större båtar kan lägga till. Banan är anpassad för att passa alla typer av golfare. Från utslagsplatserna längre fram blir banan betydligt lättare än från backtee. Designad med lummig omgivning är en tropisk känsla alltid närvarande trots närheten till Dubais skyskrapor.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 71,  6370 6270 5790 4869
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Thomas Björn (1993)

Arabian Ranches Golf Club

Banan gör ett seriöst försök att efterlikna en linksbana och ligger i ett trevligt område en bit utanför staden. Den är en utmaning även för riktigt långt slående då den mäter över 7000 meter från backtee. Hålen är designade för att passa in i miljön på ett naturligt sätt och trots att man befinner sig i ett ökenlandskap så är det förvånansvärt få bunkrar på denna bana. Full service råder på anläggningen och din golfbil är utrustad med GPS för att du ska veta exakt hur långt du har kvar. Inget att skylla på här inte! Arabian Ranches klubbhus känns mer ”normalt” än flera av sina grannars! Det är lite av en country club som inrymmer en engelsk pub och ett litet boutiquehotell.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Linksinspirerad
Banfakta Par 72,  7032 6452 5971 5031
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Ian Baker-Finch (2004)

Wyndham Dubai Marina

Wyndham Dubai Marina är ett exklusivt hotell med enastående utsikt över havet och Dubai Marina. Hotellet har flera restauranger och barer, t ex landets första amerikanska ”smoke-house”, en traditionell italiensk restaurang, ett trevligt loungencafé samt en poolbar. Du kan koppla av i hotellets spa, bastu och ångbad, relaxa vid poolen eller köra hårt i gymet. Spårvagns- och tunnelbanestation JLT ligger bara 10 minuters promenad från hotellet och har förbindelser till Dubais främsta affärsdistrikt, köpcentrum och sevärdheter. WiFi är gratis i hela hotellet.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Ca 30 minuter från Dubais flygplats. 15-20 minuter från alla golfbanor
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, te & kaffe
Rumstyper 493 rum. Superior, Grand, Club, Suites
Faciliteter Restauranger, barer, café, takterrass med pool, spa, gym,
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället