När man pratar om golf vid Genevesjön är det av naturliga skäl Evian som nämns. Mästerskapsbanans läge, med makalös vy över sjön, är magnifik.

Evian kanske är mest känd för mineralvattnet med samma namn, men detta är utan tvekan en av de allra vackraste platser man kan tänka sig att spela golf på. Här finns två fantastiska hotell i Ermitage och Royal Hotel. Lägg där till golfbanan där Evian Championship, en av damernas fem majors, avgörs varje sommar. Dessutom har man den mysiga staden Evian som ligger mellan resorterna och vattenbrynet på Genevesjön.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

 

Vårt resmål i Evian

Fr. 29.995 KR

Frankrike, Evian

Evian Resort

I närheten av Genève, på en bergssluttning ner mot sjön hittar man denna lilla plats – Evian. Kanske mest känd för mineralvattnet med samma namn, men detta är utan tvekan en av de allra vackraste platser man kan tänka sig att spela golf på.