Golf i Hurghada

Hurghada är Egyptens mest populära resmål! Kristallklart vatten, perfekt väder och vackra stränder är bara några av ortens kännetecken. Här finns även en mängd fantastiska lyxhotell och golfbanor som är perfekt för en skön och avkopplande golfresa.

Spela golf i Hurghada på en läcker golfresort intill Röda havet! Hurghada är ett golfparadis som har allt, inklusive fantastiska snorkelvatten och ett härligt och solsäkert klimat.

Golf i Hurghada

För den som vill spela golf i värmen under vintern finns det ett kluster av golfbanor att välja på i Hurghada. Det är oftast hit till Hurghada eller till Sharm El Sheikh som de flesta skandinaviska turister söker sig när de ska spela golf i Egypten. Hurghada har sannerligen det perfekta klimatet för ett vinterresmål. Golf i kombination med bra boende, närhet till stranden och Röda Havet, högklassig service och ofta all-inclusive gör att det är lätt att trivas här. I området finns flertalet olika golfbanor som t.ex Soma Bay Golf, Madinat Makadi Golf, El Gouna Golf och Steigenberger Golf.

Våra golfresmål i Hurghada

Egypten, Hurghada

Sheraton Soma Bay

Soma Bay är definitivt bland det bästa som Egypten kan erbjuda. Jämfört med en del andra orter längs Röda Havets korallkust så upplevs Soma Bay som både småskaligt och exklusivt.