Anahita Resort

Anahita Resort

på Indiska Oceanens paradisö!

På Mauritius östkust ligger 5-stjärniga Anahita Resort och bara väntar på att få skämma bort dig. Golfen spelas på enastående Els Course och den dramatiska banan på ön Ile Cerf.

Fakta

Avstånd flygplats 35 km
Golfbil Obligatorisk oktober-april

Paketförslag

Lägsta pris: 32.995:-

Nattflyg till Mauritius t/r (2 nätter ombord)
Golfbag ombord
Mat på långflygen
Flygplatstransfer t/r
10 nätter, del i dubbelrum, Junior Suite Garden View
Halvpension (frukost & middag utan dryck)
Daglig 18-hålsgreenfee på Anahita Golf alt. Ile Aux Cerf GC
Golfbil ingår på Anahita Golf
Förbokade starttider

Ovan är ett förslag på en 12-nättersresa (10 nätter på plats). Självklart kan ni fritt välja antal dagar/nätter som ni önskar bara det går att kombinera med flygen. Priset är ett ca-pris baserat på rumskategori Junior Suite Garden View tillsammans med ett uppskattat flygpris och privat transfer.

- Anahita erbjuder inte helpension eller All Inclusive.
- Obligatorisk golfbil på Ile Aux Cerf betalas på plats .
- En s.k. hållbarhetsavgift om RS100 tillkommer vid spel på Ile Aux Cerf, denna betalas på plats.
- Observera att en NO-SHOW kostnad (€100) debiteras på Anahita Golf om avbokning av starttid mindre än ett dygn innan tee off

För mer information om rumskategorier se nedan under hotellinformation.
Klicka på FÖRFRÅGAN för att få en prisoffert. Vill ni ändra något i vårt förslag ange det i kommentarsrutan vid förfrågan.

Väder just nu

19.1℃

Anahita Golf

Det här är en underbar golfbana med den rätta balansen mellan utmaningar, skönhet och tillbakalutad semestergolf. Banan har ett magiskt läge mellan land och hav och de 6 hål som ligger längs med havet är fantastiska. Landskapet är böljande och omväxlande med flera bunkrar men förhållandevis lite vatten i spel. Landningsytorna är oftast (det finns några ljuva undantag) välkammade och breda. Det är faktiskt svårt att slå bort bollen, något som gör att drivern halas fram på nästan varje tee. Inspelen är dock lite knepigare då de utsökt designade greenområdena straffar dåliga inspel. Greenerna är inte enorma, men alla är mer eller mindre upphöjda och dessutom såphala. Runt dem trivs präktiga bunkersystem och inte minst stora (och snabba!) avrinningsytor. Det är Ernie Els som designat banan och hål 4 är signaturhål.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6828 6374 6106 5588 4971
Faciliteter Drivingrange, puttning, chippning, bunkrar, shop, restaurang, vagnar/buggies, hyrklubbor, omklädningsrum
Bandesign Ernie Els

Ile Aux Cerfs Golf

Den andra banan ligger minst lika vackert ute på en ö mitt emot resorten och ni kommer dit med båt på 5 minuter. Det är en mycket krävande bana som krossat många golfares självförtroende men den är väl värd ett besök om man håller förväntningarna nere. Nästan alla 18 hål har havsutsikt och hål 11 är signaturhål på denna Bernhard Langer-design. Här är det mycket vatten i spel runt banan så det gäller att hålla tungan rätt i mun.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Seaside
Banfakta Par 72,  6469 5979 5448 4595
Faciliteter Drivingrange, puttning, chippning, bunkrar, shop, restaurang, buggies ingår i GF, hyrklubbor, omklädningsrum
Bandesign Bernhard Langer

Anahita Resort

Resorten ligger utspridd i 213 hektar tropisk trädgård och erbjuder sviter och villor med 1-5 sovrum. I sviterna ingår halvpension och i villorna ingår det frukost. Inredningen i alla lägenheter/villor är modern och det finns allt ni kan tänkas behöva. Plunge-pool finns i alla rumstyper utom Junior Suite.

Vid stranden finns ett slags replika av en liten Medelhavsby som har ett torg med några restauranger och butiker. Riktigt mysigt! Vill du hellre stanna kvar på resorten går det ingen nöd. Man kan till och med be hotellservicen handla upp råvaror som man till klart överkomligt pris får levererat till din lägenhet. Eller varför inte boka din egen kock som kommer och lagar mat där du bor? Anahita Beach ligger mitt i resorten och här finns det ordnat med solsängar och parasoller och det är bara att slå sig ner och njuta. Ile Aux Cerfs Beach är en naturstrand ute på ön med samma namn. Även här finns det solsängar och parasoll samt möjlighet att få en enklare måltid. Anahita Spa står och väntar om du behöver pyssla om dig efter en golfrunda eller en dag på stranden. Det finns också ett gym, tillgång till personlig tränare och möjlighet till mängder av olika aktiviteter varav många är gratis.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge I en vacker tropisk trädgård med havet som granne
Rum Dusch/bad, AC, TV, telefon, veranda/uteplats, kök/kitchenette, vardagsrum
Rumstyper Junior Suite Garden View
60 m², 1 sovrum med dusch och bad, vardagsrum, kitchenette, terrass/trädgård
Prestige Suite Golf-, eller Sea View
160-240 m², 1-3 sovrum med dusch och bad, vardagsrum, gästtoalett, fullt utrustat kök, veranda med plungepool
Deluxe Villas Golf View
190-230 m², 1-3 sovrum med dusch och bad, vardagsrum, gästtoalett, fullt utrustat kök, matrum, pool med soldäck
Prestige Villas Golf View
260-550 m², 1-5 sovrum med dusch, vardagsrum, gästtoalett, fullt utrustat kök, matrum, pool med soldäck
Faciliteter Restauranger, barer, spa, pool, soldäck, strand, tennis, vattensport
Internet Gratis WiFi

Golf på Mauritius

I detta avsnitt av Golfresepodden har Johan och Anders besök av Marie Drottz från Out Of Bounds Golfresor, som blir glad varje gång någon bokar Mauritius. Vi inser att det finns fler mangosorter än vad man kanske tror och att egen butler kan var härligt eller skrämmande. Johan har olika lösningar på hur man använder All Inclusive och Anders har bidragit till andrahandsförsäljningen av golfbollar på ön.

Ile Cerf GC

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället