Golf på Costa del Sol

Golfresor till Malaga och Costa del Sol har länge varit mycket populära hos oss svenskar. På Costa del Sol hittar du mer än 100 golfbanor med Malaga som utgångspunkt. Det är inte konstigt att man i folkmun ofta pratar om området som Costa del Golf.

Att spela golf på Costa del Sol är lätt. Golfbanor och golfresorter ligger nästan på rad längs kusten från Malaga åt båda håll. Bara en liten bit sydväst om Malaga ligger, för oss svenskar, klassiska Marbella. Här hittar du charmiga boutiquehotellet Rio Real med 30 mysiga rum och en egen riktigt bra golfbana. Resorten ligger i en lugn dal men ändå bara några kilometer från liv och rörelse i Marbella.

Nästa hamn västerut blir golf i Puerto Banus och här har vi några riktigt bra alternativ. Antingen kan man bo i hamnstaden på Melia Puerto Banus och ta sig de korta sträckorna till flera olika banor i den närliggande så kallade Golf Valley. Eller så bor man på moderna 27-hålsanläggningen Westin La Quinta Golf Resort strax utanför. Söker man lyx och klass i högsta nivå i kombination med den bästa golfen är Villa Padierna en resort av sällan skådat slag.

Om du inte vill stanna och spela golf i Marbella så fortsätt ner till Sotogrande området.  Där du hittar du bl.a. fantastiska Valderrama Golf och Finca Cortesin.  I samma område ligger Club Maritimo de Sotogrande, ett perfekt ställe att ha som bas för att spela Spains Finest.

Åker du ytterligare västerut från Malaga hittar du så småningom en riktig pärla, Fairplay Golf & Spa Resort. Läget vid Los Alcornocales Nationalpark borgar för lugn, ro och vackra vyer. Ledig tid kan läggas på utfärd till Gibraltar eller Cadiz, båda ca timmen bort med bil.

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Våra resmål på Costa del Sol

Spanien, Costa del Sol

Lauro Golf Resort

Letar du efter en smidig och bra golfresa som är vänlig mot plånboken så är Lauro Golf den perfekta destinationen! Kort transfer från flygplatsen, boende i lägenheter och 27 trevliga golfhål där du får spela så mycket du orkar.

Spanien, Costa del Sol

Rio Real Golf Hotel

Río Real är ett otroligt mysigt resmål på den Spanska Solkusten med perfekt läge endast 2 km in till Marbella. Det lilla boutiquehotellet har 30 rum, bra restaurang och en riktigt trevlig golfbana som funnits där sedan 1965.

Fr. 23.995 KR

Spanien, Costa del Sol

So Sotogrande

Moderna So Sotogrande är det gamla klassiska golfhotellet Almenara som fått en helt ny skrud och nu får räknas som ett av de bästa hotellen i golftäta Sotogrande. Trots sin 5-stjärniga glans erbjuds riktigt bra golfpaket med spel på närmaste grannen, Almenaras 27 håls golfbana, och högklassiga La Reserva som även kallas Valderamas broder.

Spanien, Costa del Sol

Anantara Villa Padierna

Finsmakare se hit! Här har vi ett av de mest exklusiva golfpaketen på Solkusten. Anantara Villa Padierna Palace är ett hotell av högsta standard. Rummen, servicen, golfen och inte minst maten lär inte göra någon besviken!.