La Finca Golf Resort

La Finca Golf Resort

Bara en halvtimme från Alicante flygplats, i en dal med apelsinodlingar och olivträd, ligger den fantastiska golfresorten La Finca. Redan när man kör in genom entrén inser man att detta är någonting alldeles extra. Här erbjuds ett modernt designhotell alldeles invid en golfbana av toppklass i en underbart avkopplande och rogivande miljö – allt detta i Spaniens solsäkraste område - året runt!

La Finca har en fantastiskt fin 18-hålsbana som vi varmt rekommenderar. Vill man variera sin golf lite så samarbetar La Finca med två andra golfbanor, Las Ramblas och Villamartin Golf. Vi kan naturligtvis byta ut golf på La Finca mot dessa om ni önskar.

Fakta

Avstånd flygplats Alicante ca 50 km
Närmsta stad Castillo de Montemar ca 3 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 13.495:-

Flyg till Alicante t/r
Golfbag ombord
Flygplatstransfer t/r
7 nätter, del i dubbelrum, Deluxe
Frukostpension
5x 18 hålsgreenfee på La Finca
Förbokade starttider
Boka

Möjliga tillägg/val
Enkelrum, Club View, Club View Superior, Junior Suite, Halvpension, Extra greenfee, Heldagsgreenfee
Priser på tillvalen framgår under bokningsförfarandet.

Väder just nu

27.8℃

La Finca Golf

Golfbanan är en pärla! Belägen som i en gryta nedanför det magnifika klubbhuset och hotellet, slingrar sig 18 härliga golfhål fram bland oliv-, och apelsinträd blandat med palmer. Banan har en karaktär likt en parkbana med lätta onduleringar vilket gör den enkel att gå, golfbil behövs inte! Det märks att det är klass på banan, bunkrar och greenområden är mycket välskötta med skarpa kanter och riktig bra finish. Banan har även flera mindre och mycket vackra vattenfall som skapar en mysig atmosfär kring några av hålen. Greenerna är mycket omväxlande och roliga med en del onduleringar där det ofta gäller att hitta rätt platå för att ha chans på en bra score. Banans layout passar alla golfare, det finns gott om plats på de flesta fairways, men den djärve inbjuds även att chansa för att eventuellt spara några slag. Ett bra exempel på det är hål 17, en par 4:a, där den som slår långt har chans att nå greenen på ett slag, men då krävs en carry på 210 meter över vatten! Hål 7 är också speciellt på sitt sätt, här är nämligen greenen helt fyrkantig, annorlunda och mycket uppskattat – precis som hela La Finca Golf Resort!

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 6394 6032 5411
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, bar, omklädningsrum
Bandesign Pepe Gancedo (2002)

La Finca Golf Resort

Hotellet är ett modernt designhotell byggt 2009 och ligger direkt vid den egna golfbanan.

Det 10:e hålet passerar precis utanför ena hotellvingen och från stora delar av hotellet har man utsikt över banan. Rummen är, precis som övriga hotellet, i modern stil och erbjuder generösa kvadratmeter, val mellan dubbelsäng eller twin beds och alltid terrass eller balkong. Det finns två restauranger, en för frukost och enklare måltider samt en mysig restaurang för middagarna. Den stora fina poolen är en naturlig samlingsplats och hotellet omringar den från tre håll, vilket skapar ett skyddat läge. Det finns även ett mindre spa för den som önskar, perfekt för ömmande golfmuskler! I hotellbaren kan man avnjuta en välförtjänt drink efter golfrundan och umgås med övriga gäster i en lugn och avkopplande miljö.

Det finns ett antal högklassiga golfresorter kring Alicante, men få av dem ger en sådan optimal golfupplevelse som La Finca Golf Resort.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Mitt i golfbanan i en lugn, avslappnande och vacker miljö.
Rum 120 st. Alla har dusch/bad, hårfön, minibar, värdeskåp, TV, värdeskåp och balkong/terrass med vy mot golfbana eller pool
Rumstyper Standard 33m², dubbelsäng eller twin beds
Deluxe 36m², dubbelsäng eller twin beds
Junior Suite 55m², dubbelsäng eller twin beds
Faciliteter Flera restauranger/barer och utomhuspool. Spa med pool, gym och behandlingar.
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället