La Finca Resort

La Finca Resort

Bara en halvtimme från Alicante flygplats, belägen i en dal med apelsinodlingar och olivträd, ligger den härliga golfresorten La Finca. Redan när man kör in genom entrén inser man att detta är någonting alldeles extra. Ett modernt designhotell alldeles invid en golfbana av toppklass i en underbart avkopplande och rogivande miljö – allt detta beläget i Spaniens solsäkraste område - året runt!

La Finca har en fantastiskt fin egen 18-hålsbana som vi varmt rekommenderar. Vill man variera sin golf än mer så kan vi byta ut greenfee till spel på två andra golfbanor, Las Ramblas och Villamartin.

Fakta

Avstånd flygplats Alicante ca 50 km
Närmsta stad Castillo de Montemar ca 3 km
Andra golfbanor Las Ramblas GC ca 20 km
Villamartin GC ca 20 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 17.495:-

Flyg till Alicante t/r
Transport av golfbag på flyget t/r
Flygplatstransfer t/r
7 nätter, del i dubbelrum, Deluxe
Frukostpension
5x 18-hålsgreenfee på La Finca
Förbokade starttider
Boka

Möjliga tillägg/val
Enkelrum, Club View room, Junior Suites, Halvpension, Extra greenfee, Heldagsgreenfee.
Priser på tillvalen framgår under bokningsförfarandet.
Man kan också byta ut greenfee på La Finca till banorna Las Ramblas och Villamartin GC. Transfer till banor tillkommer.

Väder just nu

5.7℃

La Finca Golf

Golfbanan på La Finca är en pärla och anses av många vara en av de bästa i det golftäta området kring Alicante. Banan är belägen som i en gryta nedanför det inbjudande klubbhuset och hotellet där hålen slingrar sig fram bland olivträd och palmer. Banan är av parkkaraktär med lätta onduleringar vilket gör den tacksam att gå och har även ett antal vattenfall som skapar en tjusig inramning på några av hålen. Greenerna är mycket omväxlande med en del onduleringar där det ofta gäller det att hitta rätt platå för att ha chans på en bra score. Banans layout passar alla golfare, det finns gott om plats på de flesta fairways, men den djärve inbjuds även till att chansa för att eventuellt spara några slag. Ett bra exempel på det är hål 17, en par 4:a, där den som slår långt har chans att nå greenen på ett slag, men då krävs en carry på 210 meter över vatten! Hål 7 är även speciellt på sitt sätt, här är nämligen greenen helt fyrkantig, annorlunda och mycket uppskattat – precis som med hela La Finca Golf Resort!

Till denna resort tillhör även två andra banor, Villa Martin och Las Ramblas Golf Club. Om man önskar att variera sitt spel kan man enkelt byta sin greenfee till någon av dessa.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 6394 6032 5411
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, bar, omklädningsrum
Bandesign Pepe Gancedo (2002)

La Finca Golf Resort

La Finca Golf Hotel är ett modernt designhotell byggt 2009 och ligger direkt belägget vid golfbanan. Det 10:e hålet passerar precis utanför ena hotellvingen och från stora delar av hotellet har man utsikt över golfbanan. Rummen i modern stil finns i kategorierna Deluxe-, Club View och Junior Suites och erbjuder alltid terrass eller balkong.

La Finca Resort har på senaste tiden uppgraderat sitt utbud av mat & dryck rejält! Man har utöver hotellets ”huvudrestaurang” även Frijolino som serverar en läcker blandning av traditionell italiensk och mexikansk mat. Till säsongen 2022 kommer det att finnas ännu fler gastronomiska alternativ i form av Citrus, en ny restaurang som kommer att erbjuda de finaste traditionella rätterna från det Spanska köket med en designtwist. Nöjer man sig med lättare mat eller klassiker på en golfresort finns både klubbhusets restaurang med uteplats och loungebaren The Hub.

På La Finca finns det även Spa, pool och förstås padel. Det finns en del golfresorter kring Alicante, men få av dem ger en sådan optimal golfupplevelse som La Finca Golf Resort.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Mitt i golfbanan i en lugn, avslappnande och vacker miljö.
Rum 120 st. Alla har dusch/bad, hårfön, minibar, värdeskåp, TV, värdeskåp och balkong/terrass med vy mot golfbana eller pool
Rumstyper Deluxe rooms 33m², dubbelsäng eller twin beds
Club view rooms 36m², dubbelsäng eller twin beds
Junior Suites 55m², dubbelsäng eller twin beds
Faciliteter Flera restauranger/barer och utomhuspool. Spa med pool, gym och behandlingar. Tennis - och padelbanor
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället