Golf i Kalamata

Spela golf i Kalamata, Grekland på en av Europas absolut bästa golfresorter. Inget krut har sparats på golfbanorna och upplevelsen. Hit återvänder våra gäster ofta för den ultimata golfresan.

En golfresa till Kalamata i Grekland är en oförglömlig upplevelse. Förutom att området är världskänt för sina oliver så finns här förmodligen också en av Europas absolut bästa golfresort. Längst ut på Peloponnesos, där det är som vackrast, ligger Costa Navarino Golf. Denna golfresort har två sanslöst fina golfbanor, The Dunes Course och The Bay Course. Golfbanorna och hotellen har fått mängder med utmärkelser. I golfsamanhang är IAGTO Awards ”Golf Resort of the Year 2017” nog det finast man kan få. Detta är Greklands enda riktiga superanläggning där du kan spela golf i en fantastisk miljö.

 

Golfvärdar och Golf Academy 

Under Golf Plaisirs säsong säljer Out Of Bounds Golf Plaisirs veckopaket där det ingår golfvärdar på plats och möjlighet att boka Golf Academy. Välj själv om du bara vill ta det lugnt och fokusera på din egen golf eller ladda för nästa års säsong med träning på plats. Värdarna finns där för att hjälpa till med allt det praktiska så att du kan fokusera på att spela golf och njuta. Andra tider på året kan vi skräddarsy egna paket i den mån det finns tillgängliga flyg.

Våra resmål i Grekland