Golf i Punta Cana

Det är på den östra delen av ön Hispaniola man hittar Dominikanska Republikens riktigt bra golfbanor.

Dominikanska Republiken är sannerligen ett vackert semesterparadis och för golfare är den östra delen, runt Punta Cana en destination med hög kvalité och klass. Det är så gott som uteslutande stora resorter som är knutna till regionens banor som nu är ett 15-tal till antalet. Konkurrensen har gjort att man möter en sällan skådad kvalité långt över nivån på andra delar i landet, eller faktiskt i Karibien i stort.

Centralorten är Punta Cana men de flådiga resorterna sträcker sig en bra bit iväg längs de vita stränderna. Här finns den nästa artificiella golfbanan Punta Espada och Punta Canas två banor La Cana och Corales. Bland de större resorterna med egna banor finns Barceló Bavaro Beach Resort, Hard Rock Hotel & Casino och Iberostar Bavaro Golf. Kronan på verket får dock tillskrivas Casa do Campo som ligger på den sydöstra delen av ön. Ett mycket imponerande komplex som lagt beslag på uttrycket ”The most complete Resort in the Caribbean”. Fattas annat när man erbjuder hela tre golfbanor av högsta klass, tennisbanor, gym, över 300 ridhästar, en komplett anläggning för hästpolo, skjutbana, en stor marina, inbjudande vita sandstränder, en egen amfiteater och ett antal riktigt bra restauranger. Som ett eget litet land i sig!

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

Våra golfresor till Punta Cana

Dominikanska Republiken, Punta Cana

Casa De Campo

”Den vackraste plats jag någonsin beskådat” skall enligt sägnen självaste Columbus ha utbrustit när de landsteg på ön Hispaniola mitt i det tropiska Karibien. Och då fick han tyvärr aldrig möjlighet att spela golf på Casa de Campo - ”The most complete Resort in the Caribbean”.