Rio Real

Rio Real

Río Real är ett otroligt mysigt resmål på den Spanska Solkusten med perfekt läge och endast 2 km in till Marbella. Det lilla boutiquehotellet har 30 rum, bra restaurang och en riktigt trevlig golfbana som funnits där sedan 1965.

Fakta

Avstånd flygplats Malaga ca 50 km
Närmaste stad Marbella ca 7 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 9.995:-

Flygplatstransfer t/r
4 nätter, del i dubbelrum, Superior
Frukostpension
3x 18 håls greenfee på Rio Real
Förbokade starttider

* I paketet ovan tillkommer flyg!*
På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg.
Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Ni kan även förlänga eller justera i paketen om så önskas.
Destinationen har en prissättning som varierar under säsong men ”lägsta pris” är en indikation var prisbilden startar. Klicka på förfrågan för att få din anpassade offert.

Väder just nu

18.3℃

Rio Real Golf Course

Río Real är en enastående parkbana som närmar sig 60 år och tillika en av Solkustens bättre.

Banan är troligen en av de plattare på den annars kuperad kusten vilket ofta uppskattas, speciellt av den som vill gå under sin runda. Hål 4 och 5 skiljer sig mot de andra då de går på andra sidan av en väg, vilket möjligtvis skulle kunna upplevas lite störande. Men man blir premierad då de når ända ner till havet innan man vänder tillbaka in i den lummiga dalen där hotellet och resten av hålen finns. Efter de nio första väntar en liten mysig kiosk där man kan ladda upp innan man slår ut på 10:ans ganska korta men klart intressanta dogleg. På hål 11 slår man ut från områdets högsta punkt och man får en nästan majestätisk känsla när man blickar ut över hotellområdet och par 4:an som man ska ta sig an. Efter rundan bjuder klubbhusets veranda på fina vyer och riktigt god mat & dryck.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 6097 6003 5282
Faciliteter Drivingrange, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, omklädningsrum, restaurang, bar,
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Javier Arana (1965)

Rio Real Golf & Hotel

Resorten ligger i hjärtat av Río Reals golfbana som sträcker sig från Sierra Bermejabergen, ända ner till Medelhavet. Hotellets hemtrevliga inredning, från lobbyn till poolen och dess spektakulära utsikt över golfbanan, gör detta lilla hotell till en idyllisk plats. Perfekt för en golftörstande själ på jakt efter lugn och ro, men ändå med närhet till både Marbella och Porto Banús. Río Real Golf Hotel är ett ledande Boutique Hotel i Marbella, i en autentisk andalusisk miljö. Hotellet utmärker sig för sin eleganta och moderna komfort. Standardrummen (Superior Par Room) är hela 50 kvm med TV, minibar, gratis WiFi och värdeskåp. Dessutom har de balkong ut mot golfbanan.

Fakta

Läge Strax utanför Marbella och inte alltför långt från havet, omgivet av golfbanan.
Rum 30 st. Dusch/bad, TV, telefon, minibar, värdeskåp, balkong/terrass.
Rumstyper Superior Par Room och några olika sviter, alla med utsikt över golfbanan.
Faciliteter Restaurang, bar, solterrass med pool, spa, tennis, paddle,
Internet Gratis WiFi på rummen.

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället