Golf i Sevilla

Sevilla är en vacker stad i södra Spanien och huvudstaden i Andalusien. Känd för sin historia, arkitektur, flamenco och fester som Feria de Abril. Njut av det sköna klimatet god tapas och riktigt bra golf!

Sevilla erbjuder flera golfbanor av högsta kvalitet för golfentusiaster. Några populära golfbanor inkluderar Real Club de Golf de Sevilla, Zaudin Golf Club, och Club de Golf Hato Verde. Dessa banor erbjuder utmärkta möjligheter att njuta av golf i den vackra omgivningen i Sevilla och det milda klimatet i regionen.

Tidigare flög man allt som oftast med mellanlandning eller långa transfers men under våren 2024 har vi platser på det nyinsatta direktflyget till Sevilla vilket gör denna region betydligt tillgängligare. Dessutom innebär det att man äntligen på smidigaste sätt kan få uppleva vårt upplägg på toppbanan Royal Sevilla Golf Club. Förutom golf på en enastående bana så har man den underbara staden Sevilla runt hörnet.

 

 

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

Våra resmål finns bl.a. i länderna: Cypern, Dominikanska Republiken, Egypten, England, Estland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Marocko, Mauritius, Norge, Nya Zeeland, Polen, Portugal, Seychellerna, Skottland, Spanien, Sydafrika, Tjeckien, Tunisien och Österrike. Skulle dessa inte räcka till är man varmt välkommen med sina egna förslag. Det är alltid trevligt med en pratstund!

Vårt golfresmål i Sevilla

Spanien, Sevilla

Royal Sevilla Golf

Med vårens direktflyg från Arlanda kan man smidigt få uppleva Royal Sevilla – en av Spaniens allra bästa golfbanor, och dessutom bara en kvart från allt den underbara staden Sevilla har att erbjuda.