Golf i Marocko

Upplev en spännande kultur, bra shopping, en häftig blandning av det gamla och nya och framförallt massor av bra golfbanor. Marocko var en gång i tiden en fransk koloni och här väntar både orientaliska och västerländska inslag, och den speciella atmosfären av mystik med en fransk touch.

Med vacker natur, gästvänlighet och låg prisnivå får du mycket semester för pengarna i Marocko. Sedan kungen Muhammad VI för några år sedan bestämde att landet skulle satsa på golfbanor har dessa ploppat upp som svampar ur marken. Flera kända designers har varit på plats och på senare år har golfen fullkomligen exploderat med nya golfanläggningar som exempelvis populära Mazagan strax söder om Casablanca. Runt huvudstaden Marrakesh finns drygt 10 banor och i kombination med ett spännande boende på en riad inne i medinan kan du inte hamna mer i händelsernas centrum. Annars ligger de flesta banorna längs Atlantkusten med en koncentration runt Casablanca/Rabat och Agadir. I pittoreska Essaouira, som varmt rekommenderas, finns också en mycket trevlig anläggning precis invid havet. Det har investerats enormt inom golfen och kvaliteten på både golfbanor och hotell håller mycket hög klass.

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

Fr. 12.995 KR
Online!

Marocko, Agadir

Tikida Golf Palace

I soliga kuststaden Agadir ligger en riktig pärla - Tikida Golf Palace. En komplett golfresort som checkar alla boxar! Ett mysigt hotell i smakfull Marockansk stil med tilltagna rum och utmärkt mat. Golfklubben bjuder på två 18-hålsbanor i fina miljöer och det är dessutom en kort transfer från flygplatsen.

Marocko, Marrakech

Magiska Marrakech

Magiska Marrakech fylld av dofter, ljud, mystik, magi och nu flera storartade golfbanor alldeles utanför staden. Välkommen till en unik golfresa där du får uppleva Marrakech och det äkta Marocko!