Golf i Milano

Norr om modemetropolen Milano, mot Lake Maggiore, ligger ett antal sköna gröna marker och väntar på golfsugna svenskar. Dessutom några riktigt bra golfresorter.

Le Robinie, Castelconturbia och Bogogno är tre av våra favoriter i den här regionen. Alla tre har välskötta golfbanor av mästerskapskaraktär med boenden av olika sort. Bogogno har två toppfina banor, Bonora- och Del Conte Course, samt ett snyggt boutique-style hotell med 50 rum. Le Robinie har ett enklare boende men en kanonfin golfbana och hit är det bara 15 minuter från flygplatsen Malpensa! Castelconturbia är väldigt typiskt Italienskt med boende i en traditionell Foresteria (ett enkelt boende i klubbhuset). Klubbhuset är mysigt och banan är verkligen värd ett besök, man har dessutom 3 stycken 9-hålsslingor att välja på och banan rankas bland de bästa i Italien.

Välj att bo och spela på ett ställe eller kombinera ett boende med flera golfbanor. Kanske bäst av allt – boka en vecka och ta ett par nätter på varje ställe! Utöver ovan nämnda finns förstås fler golfbanor att välja på i trakten. På väg mot staden Biella ligger gamla klassiska golf Le Betulle eller ta en avstickare mot sjön till och spela Golf Des Iles Borromees som ligger undangömd uppe i bergen med fantastiska vyer. Stanna i någon av de fina små städerna längs Lago Maggiore på vägen tillbaka till hotellet. En vecka eller weekend i Milano är en perfekt golfresa.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

 

Våra golfresmål i Milano

Italien, Milano

Bogogno Golf Resort

Bogogno Golf Resort

Få hotell har en riktigt bra golfbana utanför dörren. Bogogno har två! Lägg där till läget mitt i ett av Piemontes härliga vindistrikt och närheten till skönheten kring Lake Maggiore. Detta borde göra Bogogno till en stark aktör över ”måsten” på en livsnjutande golfares lista.