Novo Sancti Petri

Novo Sancti Petri

Ballesteros första skapelse

I hjärtat av Andalusien, längs den 5 mil långa stranden La Barossa, ligger golfparadiset Novo Sancti Petri.

Novo Sancti Petri har länge varit en destination för soldyrkare – här ligger en av de längsta och bästa sandstränderna i hela Costa del la Luz. Stranden La Barrosa är 5 mil lång och erbjuder fantastiska möjligheter för bad och promenader eller kanske endast njutning för själen. Vårt hotell, Iberostar Andalucia Playa, ligger självfallet direkt på stranden och en kort promenad från hotell och strand ligger även golfbanan. Novo Sancti Petri Golf ståtar med 36 hål golf av yppersta klass. Parkbanan slingrar sig ända ner till havet på sina håll och passar alla typer av golfare med sin karaktärisitiska parkkaraktär.

 

Fakta

Avstånd golfbana 500 m. Shuttlebus finns.
Avstånd flygplats Sevilla Airport 149 km, Malaga Airport 221 km
Närmaste stad Chiclana de la Frontera, 9,2 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 0:-

Flyg till Sevilla t/r
Bagage & golfbag på flyget t/r
Flygplatstransfer t/r
7 nätter del i dubbelrum
7 frukostar och 5 middagar
5x 18-hålsgreenfee på Novo Sancti Petri

Möjliga tillägg:
Enkelrumstillägg 7 nätter: 3 195 kr
Tillägg all-inclusive 7 nätter: 4 495 kr/person/vecka
Tillägg Seaview: 2 195 kr/rum
Tillägg Side Sea View 7 nätter: 790 kr/rumVäder just nu

18.5℃

Real Novo Sancti Petri Golf Club

Novo Sancti Petri är en storslagen golfanläggning med 36 hål designade av Seve Ballesteros och har ett väl tilltaget träningsområde. Sea & Pines, eller bana A som den kallas, har en hel del vatten längs de första nio hålen och här finner vi också banans signaturhål. Det sjätte hålets green ligger nästan ute på stranden och härifrån är utsikten fantastisk. På de sista nio hålen så finns inget vatten som kan ställa till problem, här är det istället de väl utväxta pinjeträden som är utmaningen. Center (bana B) är en klassisk Ballesteros design med sex par 3, sex par 4 och sex stycken par 5-hål. Detta är verkligen en rolig och omväxlande bana! Från början bestod Novo Sancti Petri endast av 27 hål. Hål 5-11 på nuvarande bana B är byggda 2001 men trots detta smälter dessa hål in bra tillsammans med de ursprungliga lite äldre hålen. På banan är det genomgående ganska små greener, de stora bunkrarna gör inspelen avgörande för resultatet. Bandesignern Seve Ballesteros har lämnat sitt signum på hål 18 i form av en s-formad bunker.

Enligt Novo Sancti Petris klubbchef är båda banorna lika populära och det är jämnt fördelat kring vilken som man tycker bäst om. Det känns rimligt då båda banorna är bra och det blir mer tycke och smak som avgör vilken man har som sin favorit. Det är skönt att man utan problem kan gå banorna och slipper golfbil. En annan fördel är att om man hamnar bland träden som kantar många av hålen så är det väldigt lätt att hitta bollen. Klubbhuset ligger centralt mellan de två banorna och har de faciliteter som man kan förvänta sig av en riktigt bra golfanläggning. En mysig uteservering där man i lugn och ro kan njuta efter en underbar golfrunda. För att komma till rangen och golfklubbens Golf Academy så måste man passera vägen framför klubbhuset. Det finns förutom en väl tilltagen drivingrange flera olika närspelsområden där man kan slipa på svingen inför en vecka med mycket bra golf. Novo Sancti Petri fyllde nyligen 25 år och kommer garanterat att behålla sin popularitet i ytterligare 25 år…

Fakta

Antal hål 36
Bankaraktär Parkbanor med inslag av seaside
Banfakta Sea & Pines, Par 72 6460 6097 5482 5206
Centro, Par 72 6071 5846 5427 5185
HCP-gräns 54
Drivingrange Utslag från matta och gräs
Bandesign Severiano Ballesteros

Iberostar Andalucia Playa

Out Of Bounds nya hotelltillskott, Iberostar Andalucia Playa, är ett hotell man verkligen lägger märke till och byggnaderna kunde inte ha byggts på en bättre plats. Med en av Spaniens vackraste stränder som närmsta granne har du en magnifik utsikt över den mäktiga Atlanten från så gott som hela hotellet. Den 5 mil långa Barrosostranden är dessutom inte bara en njutning för ögat och själen utan även för miljön då Novo Sancti Petri fått pris för sitt hållbarhetsarbete längs med stranden.

Den vänliga personalen möter dig med ett leende när du stiger in i den pampiga långsmala lobbyn som för tankarna till ett romerskt palats. Flertalet soffgrupper, ett bastant stengolv och vita pelare förstärker den känslan samtidigt som rummet andas kvalitet och bekvämlighet. På hotellet finns det 274 välutrustade och luftkonditionerade rum av olika storlek från singelrum till tvårumssviter med stor terrass och panoramavy över stranden. Samtliga rum har balkong eller terrass, sänglinnen av högsta kvalitet, ett snabbt wifi, eget badrum med badkar och mycket mer. Här finns det rum som passar alla.

Iberostar Andalucia Playa är och har allt som du önskar av ett femstjärnigt hotell på en golfresa. Flera pooler inne och ute, möjlighet till bland annat massage och spabehandlingar, gym, dygnet-runt-öppen reception, conciergeservice och kontaktlös in- och utcheckning finns naturligtvis och allting sköts oklanderligt av den servicemedvetna personalen. Allt för att du ska få en så pass bekväm och bekymmerslös vistelse som möjligt.

Hotellet har tre restauranger som alla håller en mycket hög nivå vad gäller såväl maten som servicen. Vad sägs exempelvis om gourmetrestaurangen Cataria där välsmakande lokala rätter signerade stjärnkockarna Pabli Vicari och Aitor Arregi serveras. Restaurangen har fått en utmärkelse i Guide Repsol (Spaniens egen Guide Michelin) och specialiserar sig på grillat med lokala ingredienser. Här finns även ett stort vinutbud. Restaurang D´Cai Cocina de Mercado är ett mecka för alla som vill prova på rätter från olika delar av världen. Här serveras delikata rätter som får det att vattnas i munnen på även den mest svårimponerade matkritikern. Och sist men inte minst Restaurang La Bodega som fokuserar fullt ut på att visa upp och sprida de ljuvliga andalusiska smakerna till alla sina gäster. Utöver dessa restauranger finns även flera barer som kan fungera som 19 hålet efter rundan. Här kan du med gott samvete kan slappna av, ta en öl och njuta av den ljuva brisen från havet.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge På stranden ca 10 minuters gångväg från golfbanan, hotellet anordnar även gratis transfer
Rum 274 st, Alla rum med AC, safebox, hårtork mm.
Rumstyper Dubbelrum 26kvm Garden view, Side Sea view & Sea view
Faciliteter Inomhus- och utomhuspool, tre restauranger, barer, gym, conciergeservice, dygnet-runt-öppen reception mm
WiFi Ja

Presentation av Iberostar Selection Andalucía Playa

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället