Om din resa

Extra trygghet på resan!

Semestern är ofta årets höjdpunkt och därför extra viktigt att se till att inget riskerar förstöra detta. Vi rekommenderar alltid att se över sina försäkringar inför varje enskild resa och inte chansa. Vi är därför glada över att vi har ett samarbete med Gouda Reseförsäkring som erbjuder marknadens tryggaste reseförsäkring.

Gouda har valt att behålla karantän täckningen även i vinter! Försäkringen omfattar merkostnader om du blir satt i karantän och inte kan resa hem som planerat oavsett om du är smittad eller ej. – Gäller när du inkluderar tillvalet för semestergaranti

Gouda Reseförsäkring är en del av den norska försäkringskoncernen Gjensidige som försäkrat liv och hälsa sedan 1816 och är Norges största försäkringsbolag. I Sverige är Gouda Reseförsäkring en av de ledande aktörerna på marknaden inom segmentet reseförsäkring. Gouda försäkrar idag mer än 2 miljoner resenärer per år. För oss på Out Of Bounds är det viktigt att du är rätt försäkrad när du reser med oss. Vi kan idag erbjuda reseförsäkring via Gouda som även gäller vid pandemier/epidemier som är särskilt viktigt idag.