Castelconturbia Golf Club

Castelconturbia Golf Club

Not possible - members only. Det svaret har många fått som vill boka starttid på exklusiva Castelconturbia. Nu är vi mycket glada över att kunna erbjuda det som tidigare varit nästintill omöjligt. Denna pärla, som är något utöver det vanliga, ligger strax nordväst om Milano.

Castelconturbia hittar man cirka 3 mil från Malpensa flygplats utanför Milano och det tar ungefär 25 minuter att nå klubben med hyrbil. Vill man krydda resan ytterligare rekommenderar vi 36-hålsanläggningen Bogogno (Von Hagge) – endast 10 minuter bort.

Fakta

Avstånd flygplats Milano Malpensa ca 25 km
Nära stad Stresa ca 40 km

Paketförslag weekend/kortvecka

Lägsta pris: 0:-

Flygplatstransfer Milano Malpensa t/r
3 nätter, del i dubbelrum
Frukostpension
3x 18 hålsgreenfee på Castelconturbia GC
Förbokade starttider

På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg.
Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Naturligtvis kan vi även förlänga eller justera innehåll i paketen.

Väder just nu

22.2℃

Castelconturbia Golf Club

På denna mark har det spelats golf sedan slutet av 1900-talet. Idag är Golf Club Castelconturbia en klassisk mästerskapsbana av Trent Jones med 27 hål av rang. På de tre niohålsslingorna "The Chestnuts Course, The Pine Course, The Oaks Course" har Italian Open spelats flera gånger och banan har till och med jämförts med självaste Augusta National. Omgivningen med praktfulla träd och Alperna i bakgrunden är storslagen. Anläggningen har även boende direkt på banan i sin gemytliga Foresteria.

The Chestnuts (blue course)

En balanserad bana med flera svårigheter omgivna av raffinerad skönhet. Precision belönas och greenerna är krävande.

The Pines (yellow course)

Det krävs engagemang och känsla på denna scenografiskt vackra och stimulerande slinga med underbara vyer över det omgivande landskapet.

The Oaks (red course)

Den längsta och mest tekniska slingan, en utmaning för alla golfare. Greener och olika hinder är strategist utplacerade, genomtänkta och kan överraska den som inte är på tårna.

Fakta

Antal hål 27 (3x9)
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta Chestnuts, par 36, 3145 2970 2767 2579
Pines, par 36, 3085 5915 2715 2565
Oaks, par 36, 3266 3080 2877 2706
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, bunker, vagnar/buggies, shop, restaurang
Bandesign Robert Trent Jones Sr (1987)

Golf Hotel Castelconturbia

Golf Hotel Castelconturbia, eller Foresterian som den kallas, sitter ihop med det charmiga klubbhuset där medlemmar och gäster gärna samlas. Det finns knappt 20 rum i något enklare, men trevlig stil, alla med luftkonditionering, värdeskåp, TV och gratis WiFi. I restaurangen serveras utmärkt mat och från terrassen har man en härlig vy över avslutningshålen på banans alla tre slingor. Givetvis finns det även en mysig bar där man kan koppla av efter rundan. Hotellet är renoverat under  2017.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Norr om Milano, inte långt från Lake Maggiore inbäddat bland pinje-, ek- och kastanjeträd
Rum 19 st. Dusch/bad, TV, AC, värdeskåp, minibar, WiFi
Faciliteter Restaurang, bar, trädgård, pool, solterrass
Internet Gratis WiFi på hela hotellet

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället