Golf i Litauen

Litauen är den största och folkrikaste av de tre baltiska staterna men kanske den minst kända och minst utforskade. Här finns ett rikt kulturarv som hållits levande i högre grad än på de flesta andra håll i Europa.

Litauen är en annorlunda och intressant destination som nu också har en mycket bra golfresort värd att besöka. Att den ligger med huvudstaden Vilnius bara en kort transfer bort gör inte saken sämre. Strax utanför Vilnius bor man utmärkt på Vilnius Grand Resort och den egna banan the V-Club bara en kvart från huvudstaden. Detta är den perfekta kombinationen av golfresa, weekendresa och skönt resortboende.

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

Våra resmål finns bl.a. i länderna: Argentina, Bulgarien, Cypern, England, Estland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Irland, Italien, Jamaica, Lettland, Litauen, Mauritius, Marocko, Nya Zeeland, Norge, Polen, Portugal, Slovenien, Skottland, Spanien, Sydafrika, Turkiet, Tyskland, USA, Vietnam och Österrike. Skulle dessa inte räcka till är man varmt välkommen med sina egna förslag. Det är alltid trevligt med en pratstund!

 

 

 

 

 

Litauen, Vilnius

Vilnius Grand Resort

I Vilnius har vi hittat ett resmål som bjuder på oväntade upplevelser samtidigt som det är enkelt att ta sig dit. Att det dessutom är ett fint hotell med en riktigt bra golfbana utanför dörren gör inte saken sämre!