Pärnu Bay Golf Links

Pärnu Bay Golf Links

en sanslöst vacker utmaning!

Ta den korta resan över Östersjön och spela den otroligt vackra och utmärkta golfbanan i den fina sommarstaden Pärnu.

Även om Pärnu Bay Links är en exceptionellt bra och även internationellt erkänd golfbana så är Pärnu främst känt som Estlands sommarhuvudstad. Pärnu ligger en timme och 40 minuter söder om Estlands riktiga huvudstad Tallinn. I Pärnu hittar man de milslånga fina sandstränderna och spa-anläggningarna som gjorde Pärnu till ett populärt resmål för svenskar redan under 1930-talet. Den lilla kuststaden med dryga 50 000 invånare har utvecklats till en modern semesterort med trendiga caféer och ett bra restaurangutbud. Pärnu är även känt för att arrangera mänger mer festivaler allt från musik, mat, konst och rena gatufestivaler. Det är bara 10 km till Pärnu Bay Golf Links från Pärnu stad.

 

Fakta

Avstånd flygplats Tallinn 137 km
Avstånd golfbana Från hotellet ca 10 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 7.495:-

3 nätter på Ranna Hotel
Frukostpension
3x 18-hålsgreenfee på Pärnu Bay Golf Links
Golftransfers t/r
Förbokade starttider

* I paketet ovan tillkommer flyg!*
På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg.
Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Naturligtvis kan vi även förlänga eller justera innehåll i paketen. Transfer eller hyrbil från Tallin tillkommer.

Väder just nu

24.6℃

Pärnu Bay Golf Links

Bara en mil söder om kuststaden Pärnu i ett vackert naturområde ligger Pärnu Bay Golf Links. Banan är designad av den Finske arkitekten Lassi Pekka Tilander och till sin hjälp hade han Mick McShane som “lead shaper”. Tilander är en kreatör ut i fingerspetsarna och McShane har tidigare lagt sin hand på storheter som St. Andrews Castle Course och Kingsbarns Golf Links.

Pärnu Bay Golf Links är precis som namnet skvallrar om en äkta linksbana som i sin ordning sätter spelaren på en hel del prov. Banan är dock uppskattad av alla typer av spelare och till skillnad från många skotska linksbanor erbjuder den en något kortare sträckning då den kan spelas från 4500 upp till 6200 meter beroende på valda tees. Efter avslutad runda är det lätt att trivas i klubbhuset där man förutom god mat bjuds på en härlig 360-graders vy över skog, hav och golfbana. En sann ”bucket list”!

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Linksbana
Banfakta Par 72,  6155 5685 5235 4510
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Lassi Pekka Tilander (2015)

Ranna Hotel

Underbart läge intill Pärnus vita stränder!

Rannahotell ligger intill Pärnu strandpromenad bara några steg från havet och den magnifika sandstranden. Hotellet har 55 rum, varav 11 är rymliga sviter. Hotellet har en à la carte-restaurang och sommarterrass med vidsträckt havsutsikt. När man bor här har man med andra ord ett perfekt och vackert utgångsläge men ändå promenadavstånd till Pärnus fina stadskärna fylld av restauranger och caféer.

 

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Intill stranden i utkanten av Pärnu stad.
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, te & kaffe,
Rymstyper 55 rum. Double park view, Double sea view, Twin sea view, Family room, Superior double, Junior suite, Suite
Faciliteter Restaurang, bar, terrass, trädgård, gym, spa mm
Internet Ja

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället