Golf i Lissabon

För den som vill spela golf i Lissabon med omnejd så finns det en uppsjö av golfbanor i toppklass. Lissabon är för många ett självklart val när det gäller golfsemester och har ett milt golfklimat nästan året runt.

Golf i Lissabon är fantastiskt! En av de topprankade golfbanorna kring Lissabon är den nyare banan West Cliffs Golf, som ligger granne med Praia D’El Rey GolfRoyal Obidos Golf och Bom Sucesso Golf. Alla dessa golfbanor ligger i ett kluster strax norr om Lissabon. Annars är Oitavos Dunes Golf Club och Penha Longa även högt uppe både på Portugals egna rankinglistor för golfbanor men även internationellt. Lissabon är en etablerad turiststad och har mycket att erbjuda för den som vill ta en paus från golfen och njuta av både mat och kultur. Lissabons statskärna har fräschats upp och det finns även flera nya trendiga områden längs vattnet. Det vimlar av caféer, barer och intressanta restauranger som blandar traditionella portugisiska maträtter med moderna råvaror. Strax utanför Lissabon ligger trevliga hamnstäder så som Cascais och Estoril där man kan flanera längs strandpromenaden men också bo på den kompletta golfresorten Quinta Da Marinha eller deras granne Sheraton Cascais. Sesimbra, söder om Lissabon, är också en mindre och mycket trevlig kuststad med ett bra restaurangliv och närhet till flera golfbanor så som Montado Golf, Quinta do Peru Golf och 36-hålsanläggningen Aroeira Golf.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Våra resmål i Lissabon

Portugal, Lissabon

Penha Longa Resort

Vid foten av Sintrabergen, bara 25 minuter väster om Lissabons flygplats, ligger Ritz-Carlton hotellet Pehna Longa inbäddat i lummig grönska och med fantastisk vy över den klassiska golfbanan med samma namn.

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Norr om Lissabon ligger Praia D'El Rey Golf & Beach Resort som i 10 år räknats som en av Portugals allra bästa. Nu med nya banan West Cliffs blir en redan fantastisk resort ännu bättre! Båda banorna sträcker ut sig utmed Atlantkusten och vyerna är otroligt vackra.

Portugal, Lissabon

Sheraton Cascais Resort

I hjärtat av Quinta da Marinha och strax utanför den lilla hamnstaden Cascais, ligger den 5-stjärniga resorten Sheraton Cascais Resort. Servicen är på absolut topp och närheten till golfen är slående.