Marina Club Lagos

Marina Club Lagos

Den pittoreska hamnstaden Lagos är en attraktion i sig. Lägg där till golf på en av Portugals bästa banor – 27 hålsanläggningen Palmares Golf och få en enastående golfvecka på solsäkra Algarvekusten. Palmares ligger endast 5 minuters körtid från Marina Club i den populära turiststaden Lagos med sina livliga barer och bra fiskrestauranger. Vi kan ordna transfer till flyg och golf men det kan vara ett bra alternativ att ha hyrbil för att se sig om i regionen som har mycket annat att erbjuda.

Fakta

Avstånd flygplats Faro ca 85 km
Avstånd golfbanor Palmares ca 5 km, Boavista ca 5 km, Espiche ca 8 km, Penina ca 12 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 0:-

Flyg till Faro t/r
Golfbag ombord
Transfer Faro Airport - Marina Club t/r
7 nätter, del i dubbelrum
Frukostpension
5x 18-håls greenfee på Palmares GC
Förbokade starttider
Boka

Transport till golfbanan ingår ej. Är det två som reser rekommenderar vi taxi. För större sällskap kan vi förboka transfer. Kontakta oss för prisuppgift.

Ovan presenteras veckopaket baserat på våra förbokade flyg. Önskar du resa under andra perioder, kortare, längre eller justera i innehållet ska ni inte tveka att höra av er till oss på Out Of Bounds.
Handicap behövs vid bokning, vänligen meddela oss detta separat tillsammans med önskade starttider.

Möjliga tillägg/avdrag
Enkelrum, uppgradering av rumskategori, extra greenfee eller heldags greenfee på Palmares GC
Priser för tillval framgår under bokningsförfarandet

Väder just nu

16.6℃

Palmares Golf

Palmares Golf, 27 hål av ren njutning, öppnade officiellt sina tre niohålsslingor - "Alvor", "Lagos" och "Praia" i juni 2011. Det är ingen överdrift att säga att denna Robert Trent Jones Jr skapelse har rykte om sig att vara en av de allra bästa i Algarve och för den delen i hela Portugal. Detta tack vare sitt fantastiska läge, designen och en superb finish. Variationen är total då slingorna är helt olika i sin karaktär. Alla tre slingor börjar och slutar i närheten av klubbhuset så det är lätt att gå bara nio hål eller kanske 27 hål om man vill det. Det är en del långa transporter mellan hålen, så golfbil kan vara att föredra. Från klubbhuset bjuds man på en enastående vy över delar av banan, havet och den lilla kuststaden Alvor. Robert Trent Jones Jr deltog personligen vid invigningen och sade att banan klart översteg hans förväntningar. "Det är vackert oavsett hur du ser på det - och med tre slingor att välja på, du kommer aldrig bli uttråkad”!

Alvor Course

En i huvudsak parkbana med väl uppvuxna träd och fantastiska vyer över floden Alvors mynning ut i havet. Nivåskillnader förekommer då banan är byggd på ett område med kullar och dalar. Hål 6 och 7 ger en hint om vad som komma skall på Praia Course, som är mer av linkskaraktär, innan de avslutande hålen återgår till parkbanekaraktär.

Lagos Course

En blandning av park och links där parkdelen är början och slutet på slingan. Här stöter du på de enda två vattenhinder som finns på anläggningen. Slutet på slingan går uppför mot klubbhuset och många hål bjuder på magiska havsvyer.

Praia Course

Som namnet antyder, en ”seasidebana”. Dessa hål ligger så nära havet man kan komma och är kantade av sanddyner, högt gräs och ackompanjerade av ljudet från havet. Få andra banor i Algarve erbjuder en chans att komma så nära havet med golfklubborna, om du inte har för vana att ta dem med dig när du badar!

Fakta

Antal hål 27 (3x9)
Bankaraktär Park, Links, Seaside
Banfakta Alvor, Par 36,  3352 3115 2868 2536
Lagos, Par 36,  3164 2957 2791 2446
Praia, Par 36,  2969 2723 2542 2242
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Robert Trent Jones Jr (2010-2011)

Marina Club Lagos

Den pittoreska hamnstaden Lagos har anor ända tillbaka till ca 2000 år före Kristus och var under 1400-talet en central handelsplats. Idag är det en ren fröjd att vandra i gamla stan som är omgiven av en ringmur och fullproppad med serveringar. Trevliga sådana hittar du också vid marinan där det även finns ett mycket bra boendealternativ i lägenhetshotellet Marina Club Lagos. Detta ljusa och fräscha 4-stjärniga lägenhetshotell omringar stilfullt den rejält tilltagna poolen och har marinan som närmaste granne. Direkt utanför porten ligger båtarna och guppar intill flera av de trevliga fiskrestauranger och barer som staden erbjuder. Till Lagos gamla stadskärna med ringmur och allt är det bara en kort promenad. Kan det bli bättre än såhär efter en härlig golfdag?

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge I hamnen bara ett stenkast från stranden och havet
Lägenheter 35 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, fullt utrustat kök, balkong/terrass
Rumstyper Studios, Lägenheter med två eller tre sovrum
Faciliteter Restaurang, bar, pool, soldäck, spa, gym

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället