Las Madrigueras

Las Madrigueras Golf Resort & Spa

Ett boutiquehotell på Teneriffas soliga sydkust alldeles intill golfbanan med privat buggy!

Då och då upptäcker man hotell som sticker ut från mängden. Det kan vara tydliga saker som läget och vyer, maten eller hur man blir bemött när man checkar in. Men det kan också vara mindre men genomtänkta detaljer. Såsom att man erbjuder en kuddmeny kanske? Eller ännu bättre, att man har en privat golfbil med gps och allt under sin vistelse parkerad i hotellets garage, och att det dessutom går en genväg direkt till 1:a tee på golfbanan alldeles bredvid!

Fakta

Avstånd flygplats Teneriffa Syd ca 15 km
Närmaste stad Playa de las Américas ca 1 km
Avstånd golf Las Americas 50 meter

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 32.995:-

Flyg till Teneriffa t/r
Incheckat bagage + golfbag + handbagage
Transfer flygplats – hotell t/r
7 nätter, del i dubbelrum Superior
Frukostpension + 3 middagar på hotellet
5x 18-hålsgreenfee på Las Americas Golf under vistelsen
Del i golfbil att använda från hotellet till banan och under golfrundorna
1x Golfers Massage (25 minuter) per vistelse
Fri entré till SPA och Gym
Förbokade starttider
Boka

Möjliga tillägg
Dagsutflykt med golf på La Gomera.

Väder just nu

21.2℃

Golf Las Americas

Mellan de två populära semesterorterna Los Cristianos och Playa de Las Americas ligger Golf Las Americas med en vidunderlig utsikt ut över Atlanten.

Hela banan ligger som i en naturlig amfiteater med bergen i fonden. Det är en hel del vatten i spel och banan är varierad med några längre hål som blandas upp med kortare och mer tekniska hål. Rolig bana att spela! Den är i princip helt platt och perfekt för den som helst inte åker bil. Fairways är ganska breda och banan ligger oftast skyddad från vinden tack vare kullarna på ena sidan. Golf Las Americas sköts enligt de mest moderna och ekologiska principerna. Banarbetarna, som är 25 till antalet, ser till att denna bana alltid är i bästa möjliga skick.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana, lätt kuperad
Banfakta Par 72,  6039 5860 5173 5026
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign John Jacobs Associates Ltd (1998)

Las Madrigueras Golf Resort & Spa

Det finns en hel del bra boutiquehotell därute men ett som också kan kalla sig golfresort är inte alldeles vanligt. Hotel Las Madrigueras Golf Resort & Spa på Teneriffas soliga sydkust är dock just ett sådant! Detta charmiga hotell med endast drygt 50 rum ligger intill populära Las Americas Golf och att de har ett strålande samarbete märks på flera sätt. Las Madrigueras har som enda hotell runt banan en alldeles egen privat entré in på banan och dessutom har de rätt till de bästa starttiderna. Dessutom ingår en privat golfbil med gps och allt under vistelsen som står parkerad i hotellets garage. Man tar enkelt hissen ner och kör via den privata entrén raka spåret till första tee. Smidigt värre!

Nästan samtliga hotellets rum är Superior rum som mäter hela 50-60 kvm och dessutom försedda med en rejäl terrass. Här finns ett par restauranger, pianobar, en loungebar och givetvis en poolbar. Naturligtvis även både Spa och gym. Allt man kan önska sig på en bra golfsemester med lite extra guldkant.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Playa de las Américas intill golfbanan Las Americas
Rum 57 st. Dusch/bad, hårfön, AC, telefon, TV, safe, minibar, terrass, rooom service
Rumstyper 44 Superior rooms, 4 Duplex Suites, 6 Junior Suites, 2 Royal Suites och en Presidencial Suite
Faciliteter Restaurang, bar, lounge, pool, gym, Spa, solarium, parkering, privata golfbilar
Internet Ja

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället