Golf på Sicilien

Golf på Sicilien är en härlig blandning av kultur, god mat och härlig golf.

Medelhavets största ö har i huvudsak tre renodlade golfresorter. I öster nära vulkanen Etna och den gamla fina staden Taormina hittar man Il Picciolo, eller Etna Golf Resort & Spa som anläggningen heter. Ett hopp söderut finns I Monasteri som kan liknas med en italiensk herrgård. I Monasteri har också en egen 18-hålsbana med samma namn.

Den starkast lysande stjärnan när det gäller golf på Sicilien är dock Verdura Resort. Anläggningen har arrangerat Europatouren och Italian Open.

För den som vill ha den ultimata golfresan till Sicilien så arrangerar vi Sicilien Runt. En fantastisk vecka med guidning, vinprovning och golf på samtliga av ovan. En golfresa till Sicilien betyder dock betydligt mycket mer än golf! Här finns ett rikt kulturarv, en enastående vintillverkning och det italienska köket när det är som bäst.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

 

Våra resmål på Sicilien