Golf i Barcelona

Golf i Barcelona kanske är ett uttryck som myntas alldeles för sällan! Barcelona är kanske inte mest förknippat med golf för de flesta men i omgivningarna norr om Kataloniens huvudstad finns det några riktigt bra golfbanor med likaledes bra boenden.

Egentligen är det märkligt att så få i jämförelse med Solkusten och Alicante söker sig till trakterna kring Barcelona för golf. Bara 30 minuter från flygplatsen hittar man den mäktiga 54-hålsanläggningen El Prat. Tidigare var golfbanorna mer eller mindre endast för medlemmar men nu går det både bo och spela här för en rimlig penning. Tar man sig istället norr ut nästan fram till staden Girona så ligger nästa superba golfanläggning, PGA Catalunya med 36 hål fördelade på Tour Course- och Stadium Course. Den sistnämnda är dessutom rankad No.1 i hela Spanien!

Tar man sig ett hopp ut mot kusten så ligger ytterligare en 36-hålsanläggning – Emporda Golf. Här har man ett trevligt golfhotell och två helt olika golfbanor skapade av Robert von Hagge. Vill man ha mer av havet så ska mysiga Park Hotel San Jorge starkt rekommenderas. Hotellet har verkligen ett kalasläge vid havet och med hyrbil i paketet kan golfen kombineras med fina utfärder längs kusten och till närliggande Girona som är väl värt ett besök.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Våra golfresmål i Barcelona

Spanien, Barcelona

PGA Catalunya Resort

Vill man kombinera golf med storstad är detta ett perfekt alternativ. Börja er resa på PGA Catalunya och spela Tour och Stadium Course. Avsluta med ett par nätter i centrala Barcelona. Detta är den perfekta resan för en golfare som vill njuta i fulla drag.

Spanien, Barcelona

El Prat

El Prat är ett optimalt resmål för dig som vill ha möjligheten att kombinera storstadspuls med fantastisk golf. Ni bor på 4-stjärniga La Mola Hotel i nära anslutning till 45-håls anläggningen Real Golf Club El Prat. Endast 30 minuter därifrån ligger pulserande Barcelona.

Spanien, Barcelona

Park Hotel San Jorge

Vid den vackraste kusten i Costa Brava har hotellet haft sitt majestätiska läge ända sedan 50-talet. En idyll och samtidigt ett alldeles perfekt golfresmål! Vanligast är att man bokar hyrbil till detta resmål men det finns paket som inkluderar all transfer under vissa perioder.