Las Colinas

Las Colinas

lägenhetsboende av toppklass

Redan när du åker in igenom grinden till Las Colinas Golf & Country Club anar man att denna anläggning är något alldeles extra. infarten kantas av palmer och allting är mycket ombonat. Las Colinas, som öppnade 2010, bjuder otvivelaktigt på en riktigt avkopplande vistelse med en fantastisk 18-hålsbana som helt klart hör till toppskiktet i Alicanteområdet. Hela regionen har under många år varit ett favoritområde för många svenskar på grund av det sköna vädret med över 300 soldagar per år.

Fakta

Avstånd flygplats Alicante ca 70 km
Nära stad Torrevieja ca 20 km

Paketförslag kortvecka

Lägsta pris: 5.995:-

Flygplatstransfers t/r
4 nätter, del i lägenhet med 2 eller 3 sovrum
Självhushåll
3x 18 hålsgreenfee på Las Colinas
Förbokade starttider

* I paketet ovan tillkommer flyg!*
På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg.
Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Ni kan även förlänga eller justera i paketen om så önskas.

Klicka här för att se prisindikationer på olika paket:
Priser i 2-bedroom Apartment 2024
Priser i 3-bedroom Apartment 2024

Road buggy-paket
Las Colinas ligger på ett stort område där avstånden mellan klubbhus och boenden kan vara mellan 1–2 km. De har en shuttle service som man kan förboka men om man vill ha en riktigt flexibel och smidig vistelse bör man köpa till ett s.k. ”Road buggy-paket”. Då får man en golfbil avsedd att köra på vägarna i området som man har under vistelsen och när man ska spela golf, ja då byter man ut den till en golf buggy att ha under rundorna.

Väder just nu

18.2℃

Las Colinas Golf

Golfbanan är designad av amerikanen Cabell B Robinson som sannerligen lyckats med sin mjuka layout som sträcker sig genom dalen. Trots att den öppnades så sent som 2010 så anses den klart som en av de allra bästa på Costa Blanca. Fairways är breda och inbjudande, greenerna stora och intressanta. Det finns ofta flera spelvägar på varje hål för ”tigerline” eller ”bogeygolf”. Vill du förbättra din golf under din golfresa är möjligheterna stora med fina träningsområden där driving rangen är utrustad med Toptracer. Utöver mästerskapsbanan finns också ett närspelsområde designat av European Tour-vinnaren Miguel Ángel Jiménez. Allt rörande golfen förvaltas dessutom av Troon Golf, ett kvitto på kvalité och ambition! Vid klubbhusets uteservering har man perfekt vy över det 18:e hålets green och möjlighet att fundera på hur man ska bemästra den fantastiska banan de resterande dagarna på soldränkta Costa Blanca!

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 71, 6596 6372 5661 5152 4685
HCP-gräns 36
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Cabell B Robinson (2010)

Las Colinas Residences

Liksom övriga anläggningen är boendet på Las Colinas av hög klass. Lägenheterna, eller ska vi kalla dem ”lägenhetssviterna”, ligger cirka 1–2 km från klubbhuset. Vi kan förboka kostnadsfri transfer på fasta tider eller så löser man det med att boka deras smidiga s.k. Road buggy (se info nedan). Lägenheterna är fräscha, rymliga och smakfullt inredda. Vi använder gärna ”lägenhetssvit” i vår beskrivning, då det ger en ärligare bild av standarden. Klubbhuset är anläggningens hjärta och här har man en mycket trevlig bar med uteservering mot det 18:e hålet och restaurangen UNIK CAFÉ som serverar klassiska rätter högsta kvalitet och. Ihop med klubbhuset ligger även il Palco med ett kulinariskt utbud baserat på äkta traditionell italiensk mat, guidad av den berömda kocken Fabio Morisi. Las Colinas har en välsorterad Minimarket. Därför offereras vistelsen med självhushåll och frukost kan köpas till vid bokning.

 

Fakta

Läge En dryg halvtimme från Torrevieja. Lägenheterna består av flera "communities" omringade av golfbanan, ca 20 minuters färd ner till havet.
Lägenheter/Villas Fullt utrustade lägenheter/villas med två, tre eller fyra sovrum, trädgård/terrass, parkering. Varje community har en egen pool och gemensamma grönområden
Faciliteter Minimarket (mån-lör 09-20), naturstigar, tennis, paddle tennis, cykeluthyrning, "road-buggies" att hyra, restaurang.
Internet Ja

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället