Las Colinas

Las Colinas

lägenhetsboende av toppklass

Söder om Alicante, nära Torrevieja, ligger den underbara golfbanan Las Colinas. Vi anser att den är en av de bästa banorna längs kusten och dessutom placerad i ett solsäkert klimat. Las Colinas är ett måste för alla som älskar golf! Redan när du åker in igenom grinden till Las Colinas Golf & Country Club anar du att denna anläggning är något alldeles extra. Den nyanlagda vägen kantas av palmer och allting är mycket ombonat. Las Colinas, som öppnade 2010, bjuder otvivelaktigt på en riktigt avkopplande vistelse med god mat och en helt fantastisk 18-hålsbana som troligtvis är den bästa i Alicanteområdet. I området Campoamor, där banan ligger omkring 10 kilometer från Torrevieja, varvas undersköna badvikar och marinor med ett kuperat, böljande och lummigt landskap. Hela området har under många år varit ett favoritområde för många svenskar på grund av det sköna vädret med över 300 soldagar per år.

Fakta

Avstånd flygplats Alicante ca 70 km
Nära stad Torrevieja ca 20 km

Vad ingår i resan?

Flyg till Alicante t/r
Golfbag ombord
Flygplatstransfer t/r
7 nätter, del i lägenhet med 2 sovrum
Frukostpension
5x 18 hålsgreenfee på Las Colinas
Förbokade starttider

Ovan är ett förslag på en veckoresa till Las Colinas under perioden vi har förbokade veckoflyg. Självklart kan ni sätta ihop paketet precis som ni själva vill vad gäller reslängd, hur mycket golf ni vill spela, andra rumskategorier mm. Se även fliken weekend ovan.
Vill ni spela fler banor så kan vi byta ut rundor på Las Colinas mot andra alternativ i närheten.

Väder just nu

5.7℃

Las Colinas Golf

Golfbanan, som redan är ansedd som en av de bästa banorna på Costa Blanca, trots att den öppnade så sent som 2010, är väldigt naturanpassad. Här njuter man av sin golf i avkopplande miljö, helt utan bebyggelse kring hålen – allting ligger i harmoni med det böljande landskapet. Fairways är breda och inbjudande, greenerna stora och intressanta – upplevelsen är magisk! Det finns flera spelvägar på varje hål, ”tigerline” eller ”bogeygolf”, du kan välja själv. Dessutom finns det många olika tees att välja mellan vilket gör banan mångsidig och njutbar för alla typer av spelare. Banan har designats av Cabell B. Robinson, som designat flera av Europas bästa banor som exempelvis La Reserva i Sotogrande, Praia D’El Rey i Portugal samt Evian i Frankrike.

Efter avslutad runda är det svårt att inte stanna till på den härliga uteserveringen vid klubbhuset. Njut av en svalkande dryck samtidigt som du räknar ihop din score.

Vill du förbättra din golf under resan är möjligheterna stora med en inbjudande drivingrange och chipping- och puttinggreener. Allt är lättåtkomligt mellan klubbhuset och 1:a och 10:e tee.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 71, 6596 6372 5661 5152 4685
HCP-gräns 36
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Cabell B Robinson (2010)

Las Colinas Residences

Liksom övriga anläggningen är boendet på Las Colinas av hög klass. Lägenheterna, eller ska vi kalla dem ”lägenhetssviterna” (2 eller 3 sovrum), ligger med 2 minuters transport från klubbhuset. Avståndet är inte längre än att man kan promenera om man vill. Lägenheterna är fräscha, rymliga (ca 60 kvm) och smakfullt inredda. Vi använder gärna ”lägenhetssvit” i vår beskrivning, då det ger en ärligare bild av standarden. Måltiderna intas i det 1 500 kvadratmeter stora klubbhuset. Där finns det även möjlighet att äta lunch efter golfrundan på den utomordentliga restaurangen där man kan studera inspelen på det 18:e hålet, eller fundera på hur man ska bemästra den fantastiska Las Colinasbanan de resterande dagarna i soldränkta Torrevieja!

Fakta

Läge En dryg halvtimme från Torrevieja. Lägenheterna består av flera "communities" omringade av golfbanan, ca 20 minuters färd ner till havet.
Lägenheter/Villas Fullt utrustade lägenheter/villas med två, tre eller fyra sovrum, trädgård/terrass, parkering. Varje community har en egen pool och gemensamma grönområden
Faciliteter Beach Club, minimarket, naturstig, tennis, paddle tennis, cykeluthyrning, "road-buggies" att hyra, restaurang.
Internet WiFi finns

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället