Sydafrika på egen hand

Vill man skräddarsy sitt egna upplägg där man själv bestämmer datum, reslängd, var man ska bo och vilka banor som ska spelas? Perfekt, vi har både erfarenheten och de rätta kontakterna för en perfekt skräddarsydd golfresa till Sydafrika!

En klassiker är att starta i Kapstaden och åka österut längs Garden Route, ett av de populäraste sätten att upptäcka Sydafrika. Vägarna är bra och det finns gott om underbara platser för både planerade och spontana stopp. Med ett underbart klimat, otroligt vacker natur och enastående golfbanor är denna resa ett äventyr man inte får missa. Vi har exempelvis ett förslag med boende på härliga Vineyard Hotel nära False Bay och Majeka House i vinområdet Stellenbosch, samt den åtråvärda golfresorten Fancourt Estate innan man avslutar med safari på Gondwana Game Reserve.

Vill man uppleva golfresort av absoluta världsklass så är det naturliga tipset att ta en längre vistelse på prisbelönta Fancourt. Man kan med gott samvete även fortsätta österut till lagunstaden Knysna och fantastiska goflresorterna Simola Golf Estate och Pezula Resort.

 

Våra golfresor till Sydafrika på egen hand

Fr. 57.995 KR

Sydafrika, Sydafrika på egen hand

Cape & Garden Route - Gondwana Experience

Att starta i Kapstaden och åka österut längs Garden Route är ett av de populäraste sätten att upptäcka Sydafrika. Med ett underbart klimat, otroligt vacker natur och enastående golfbanor är denna resa ett äventyr man inte får missa. Detta förslag innehåller boende på härliga Vineyard Hotel nära False Bay och Majeka House i vinområdet Stellenbosch, samt åtråvärda golfresorten Fancourt Estate och avslutningsvis Gondwana Game Reserve med safari.

Fr. 57.995 KR

Sydafrika, Sydafrika på egen hand

Fancourt

Fancourts historia dateras tillbaka till mitten av 1800-talet och det märks på miljön kring resorten. Den mycket fina anläggningen med sina tre 18-hålsbanor, designade av Gary Player, ligger i George ganska precis mittemellan Kapstaden och Port Elisabeth. För den riktigt golftokige är Fancourt ett måste en gång i livet.