Golf i Marrakech

På golfresor till Marocko möts du av en spännande kultur, bra shopping, en häftig blandning av det gamla och nya och framför allt massor av bra golfbanor.

Marocko var en gång i tiden en fransk koloni och här väntar både orientaliska och västerländska inslag tillsammans med en speciell atmosfär av mystik med en fransk touch. Sedan kungen Muhammad VI av Marocko för några år sedan bestämde att landet skulle satsa på golfbanor har dessa ploppat upp som svampar i landet. Flera kända designers har varit på plats och Marocko är idag ett riktigt bra golfland. Marrakech är en av landets mest spännande städer och inget undantag när det gäller golfen. Bara precis utanför staden ligger bland annat the Montgomerie, Samanah Golf, Al Maaden Golf Club, Amelkis Golf och Assoufid för att nämna några.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

 

Våra resmål i Marrakech

Marocko, Marrakech

Magiska Marrakech

Magiska Marrakech fylld av dofter, ljud, mystik, magi och nu flera storartade golfbanor alldeles utanför staden. Välkommen till en unik golfresa där du får uppleva Marrakech och det äkta Marocko!