Golf i Österrike

Österrike är kanske inte mest känt för sin golf men faktum är att det finns riktigt många fina banor i detta lilla land, både runt huvudstaden Wien och i de mer högt liggande alpstäderna.

Golf i Österrike har blivit lite mer känt av de som följt Berndt Weissbergers framfart på Europatouren de senaste året. Här finns mycket riktigt också fantastiska golfbanor och samtidigt mycket annat att uppleva. Huvudstaden Wien är naturligtvis en stor attraktion i sig och runt huvudstaden finns också de mer namnstarka golfanläggningarna. Exempel på det är Diamond Golf & Country Club, Fontana och Adamstal Golf. För den som vill ha en golf och city break så är detta så klart en fullträff. Dessutom är tillgängligheten på flyg till Wien riktigt bra från Skandinavien.

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.
Våra resmål finns bl.a. i länderna: Argentina, Australien, Bulgarien, Cypern, England, Estland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Irland, Italien, Jamaica, Kuba, Lettland, Mauritius, Marocko, Nya Zeeland, Norge, Portugal, Slovenien, Skottland, Spanien, Sydafrika, Turkiet, Tyskland, USA och Österrike. Skulle dessa inte räcka till är man varmt välkommen med sina egna förslag. Det är alltid trevligt med en pratstund!

Österrike, Wien

Diamond Country Club

Det är inte utan anledning Diamond Country Club huserat Europatouren varje år sedan 2010. Detta är en exceptionell resort i lummig miljö på den Österrikiska landsbygden men ändå med närhet till den pampiga huvudstaden Wien.