Golf i Sydafrika

På Out Of Bounds har vi haft förmånen att arrangera härliga golfresor till Sydafrika i snart 20 år och att välja Sydafrika som golfdestination är ett smart drag! Sydafrika har sommar när vi har vinter och dessutom några av världens mest natursköna banor. Varva golfen med safari, vinprovningar, vackra vyer och intressanta kulturmöten.

Rovos Rail – The pride of Africa

Ett av de allra mäktigaste sätten att uppleva golf i Sydafrika är att resa ombord på tåget Rovos Rail – ”The pride of Africa”. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Endast en handfull gånger per år går en speciell golfresa och vi är stolta över att vara deras självklara partner.

 

Rundresor med svensktalande guide

Två olika golfresor med flera avgångar där den som kallas Golf Safari tar sin start i Kapstaden följt av vindistriktet och en spännande avslutning med safari i KwaZulu Natal. Den andra går längs klassiska Garden Route och är en av de mest njutbara golfresor som kan göras.

 

Sydafrika på egen hand

Vill man skräddarsy sitt egna upplägg där man själv bestämmer datum, reslängd, var man ska bo och vilka banor som ska spelas? Perfekt, vi har både erfarenheten och de rätta kontakterna för en perfekt skräddarsydd golfresa till Sydafrika!

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Fr. 69.995 KR
Online!

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail Golf Safari - Pretoria

10 sep & 20 okt 2023 - 5 jan, 18 feb, 8 sep & 18 okt 2024

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som en av de lyxigaste tågresor som går att göra. Om du vill begränsa resans längd och äventyret ombord på Rovos Rail är målet så passar säkert detta upplägg bra. Ladda upp med en runda golf och ta det lugnt i Pretoria innan det är dags att kliva ombord på Rovos Rail.

Fr. 84.995 KR
Online!

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail Golf Safari - Western Cape

7 sep & 17 okt 2023 - 2 jan, 15 feb, 5 sep & 15 okt 2024

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som en av de lyxigaste tågresor som går att göra. Denna golfresa inleds med ett par dagar i magiska Kapstaden följt av det lite lugnare och världsberömda vindistriktet i Stellenbosch. Innan tåget går spenderas en natt i Pretoria för att ladda inför resans höjdpunkt - resan ombord på Rovos Rail.

Fr. 43.995 KR
Online!

Sydafrika, Rundresor med guide

Golf Safari med guide

23 okt 2023, 7 jan, 12 feb & 4 mar 2024

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail African Golf Collage

30 okt 2023

Vi har glädjen att erbjuda några få platser på Rovos unika resa African Golf Collage. En resa som startar i Kapstaden och slingrar sig hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser. I upplägget spelas hela 8 golfbanor av högsta klass men det finns också ett separat program för icke golfare ombord på tåget som man välja från om så önskas.

Sydafrika, Sydafrika på egen hand

Cape & Garden Route - Gondwana Experience

Att starta i Kapstaden och åka österut längs Garden Route är ett av de populäraste sätten att upptäcka Sydafrika. Med ett underbart klimat, otroligt vacker natur och enastående golfbanor är denna resa ett äventyr man inte får missa. Detta förslag innehåller boende på härliga Vineyard Hotel nära False Bay och Majeka House i vinområdet Stellenbosch, samt åtråvärda golfresorten Fancourt Estate och avslutningsvis Gondwana Game Reserve med safari.

Sydafrika, Sydafrika på egen hand

Fancourt

Fancourts historia dateras tillbaka till mitten av 1800-talet och det märks på miljön kring resorten. Den mycket fina anläggningen med sina tre 18-hålsbanor, designade av Gary Player, ligger i George ganska precis mittemellan Kapstaden och Port Elisabeth. För den riktigt golftokige är Fancourt ett måste en gång i livet.