Thanos Luxury Hotels

Thanos Luxury Hotels

Lyxiga Almyra & Annabelle

Välkommen till Thanos Luxury Hotels - ett golfresmål utöver det vanliga med boende vid Paphos strand. De två familjeägda hotellen bjuder på ett svåröverträffat bemötande och tillsammans med Cyperns bästa golfbanor blir det en enastående golfsemester.

Thanos Hotels är ett familjeägt företag som består av de tre 5-stjärniga lyxhotell, Anassa, Almyra och Annabelle. Var och en med sin individuella stil, men alla har ett hängivet åtagande att få varje gäst att känna sig hemma. Vi har siktat in oss på de två sistnämnda där vi nu kan presentera en riktigt bra golfvecka. Hotellen ligger alldeles intill varandra så valet handlar förr om tycke och smak.

Fakta

Avstånd flygplats Larnaca ca 130 km
Närmsta stad Ligger längs strandpromenaden i Paphos
Golfbanor Elea: 9 km, Minthis Hills: 15 km, Secret Valley: 26 km, Aphrodite Hills: 27 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 0:-

Flyg till Larnaca t/r
Golfbag ombord
Hyrbil (kan bytas till transfer om så önskas. Kontakta oss för prisuppgift).
7 nätter del i dubbel, Inland View på Almyra eller Annabelle
Frukostpension
1x 18 håls greenfee på Aphrodite Hills GC inkl golfbil
1x 18 håls greenfee på Secret Valley GC
1x 18 håls greenfee på Elea Golf
1x 18 håls greenfee på Minthis Hills GC
Förbokade starttider

Väder just nu

19℃

Aphrodite Hills Golf Club

Utsikten från delar av banan är hänförande. Banans kondition är oklanderlig, det märks att det jobbas hårt med banan året runt och det är inte konstigt att Aphrodite Hills Golf Club alltid omnämns när det diskuteras toppbanor i Sydeuropa! Man har dessutom renoverat hela banan och premiäröppnade igen i januari 2018.

Robinson har utformat Aphrodite Hills för att vara den perfekta blandningen av utmanande potbunkrar, finklippta fairways av frodigt Bermuda gräs och generösa greener. Till glädje för många finns här väldigt få vattenhinder.

Inspelet på hål 8 är något alldeles extra med det glimrande Medelhavet i bakgrunden, detta golfhål minns man för livet oavsett resultat! Med start vid det exklusiva klubbhuset breder golfbanan ut sig i omväxlande terräng, några hål är spektakulära med branta raviner medan majoriteten av hålen går i klassisk böljande parkkaraktär. Det ingår golfbil, och det kan vara bekvämt då det ibland är lite längre avstånd mellan green och tee än normalt.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 70,  6299 5757 5369 4919 4528
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Cabell B. Robinson (2002)

Elea Golf Course

Det senaste tillskottet bland Paphos golfbanor är en riktig läckerbit. En modern parkbana med amerikanska drag. Den är byggd för att på bästa sätt passa in i de vackra omgivningarna. Stora ondulerade greener som oftast är väl inbunkrade. Många fairways är väl avgränsade med en skarp kontrast till angränsande waste areas. Det är utmanande för spelet och läckert för ögat med en tydlig idé på varje tee vad nästkommande hål ställer för krav. Nick Faldo har designat en bana som är riktig tuff om den spelas i hela sin längd och mer lagom utmanande från vanliga klubbtees. Oavsett teeval kommer du behöva strategi, precision och lite tur för att komma in med en bra score.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 71,  6194 5771 5243 4664
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Nick Faldo (2010)

Minthis Hills Golf

Cyperns äldsta bana som i omgångar blivit förbättrad till att nu vara en riktig pärla.

Den äldsta banan på Cypern öppnades 1994 under namnet Tsada Golf, men bytte efter en helrenovering namn till Minthis Hills. I bergen ovanför Paphos, på 550 meters höjd över havet, ligger denna mysiga 18 hålsbana. Banan är byggd på det som under 1200-talet var trädgårdarna till ett stort munkkloster. Omgivningarna är vackra och vyerna bedårande. Minthis Hills är en kuperad parkbana med tydlig medelhavskaraktär. Hålen smyger sig fram längs ganska smala fairways mellan vinrankor, valnöts-, mandel- och olivträd. Flera tees är upphöjda och bjuder in till att plocka fram drivern. På 12:an, en kort par 4:a,  kan den långtslående satsa på att driva green men faror lurar om du inte träffar rätt. Minthis Hills har på senare år utvecklats ytterligare med ett magnifikt klubbhus och flera lyxiga villor vid infarten.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Kuperad parkbana
Banfakta Par 71,  5843 5443 4951
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang,
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Donald Steel (1994)

Secret Valley Golf

Secret Valley ligger vid den legendariska födelseplatsen för Afrodite som kallas ”Petra till Romiou”. Golfbanan har genomgått en rejäl ansiktslyftning och är numera något man ogärna missar på sin golfresa till Cypern. Det ska vara en av öns mest utmanande banor men och en av de vackraste. Det bjuds på fantastiska vyer och för att ge alla en chans har den försetts med hela 6 olika tees att välja på. Tvärs igenom hela banan går det ett vattendrag som mer eller mindre påverkar flertalet hål. Här har man också låtit skapa ett exemplariskt träningsområde med drivingrange, tre greener, bunkrar och en komplett svingstudio.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 71,  5700 5307 4902 4518 4196 3778
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Tony Jacklin (1996)

Thanos - Almyra

Tjusigt, avkopplande och fashionabelt men ändå opretentiöst, Almyra är ett banbrytande beachhotell som gör modern lyx tillgänglig för alla.

Hotellet ligger i en stor trädgård invid Medelhavskusten i Paphos stad. Namnet betyder passande nog ”smak av havet” och Almyra är en skön kombination av modern design och eleganta faciliteter. En av höjdpunkterna är Almyra Spa som erbjuder ”top of the line treatments”. Hotellet är också medlem i Design Hotels of the World och en vistelse här är verkligen något extra.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Strandnära i Paphos hamn
Rum Dusch/bad, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, WiFi
Rumstyper Inland view , Superior Seaview, Veranda Seaview och Premium Seaview rooms
Pension Halvpension i Mosaics restaurant ingår i våra golfpaket
Faciliteter Restaurang, bar, pooler, solterrasser, trädgård, terrass, spa, gym
Internet Gratis WiFi på hela hotellet

Thanos - Annabelle

Ett uppriktig välkomnande väntar dig på The Annabelle, en oas som ryms inom sex hektar av grönskande trädgårdar intill havet i Paphos.

Lugna och fridfulla interiörer med diskret design och omtänksam service kombineras för att skapa en tydlig atmosfär av opretentiös elegans. Här finns fyra restauranger och fem barer med säsongens råvaror, fina lokala viner och traditionell cypriotisk charm, dessutom med levande musik nästan varje kväll.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Nära Paphos medeltida slott, hamn och strand
Rum 218 st. Dusch/bad, TV, telefon, minibar, WiFi, balkong/terrass
Rumstyper Inland view, Seaview, Terrace Seaview, Panorama Seaview och Deluxe Sea View Rooms
Pension Halvpension i Fontana restaurant ingår i våra golfpaket
Faciliteter Restauranger, barer, pool, solterrass, trädgård. spa, gym
Internet Gratis WiFi på hela hotellet

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället