Golf på Madeira

Golf på Madeira är kanske inte det första man förknippar Madeira med, då ön främst är känd för sin vackra fauna och fina levadavandringar. För oss golfare erbjuds här två populära golfbanor, Santo da Serra och Palheiro.

Det finns två golfbanor på huvudön, Santo da Serra Golf och Palheiro Golf. Båda två ligger i närheten av huvudstaden Funchal. Dessa två golfbanor skiljer sig åt markant. Santo da Serra ligger högt ovanför Funchal och har varit värd till Europatouren ett flertal gånger. Banan har tre 9-hålsslingor och är designad av Robert Trent Jones Sr. Palheiro Golf ligger närmare Funchal stad och har ett så rikt och varierat växtliv att det stundtals känns som man spelar i en botanisk trädgård.

Den tredje golfbanan ligger på Porto Santo som är heter kanske inte helt oväntat Porto Santo Golf och är designad av legenden Seve Ballesteros. Det går att komma till Porto Santo Golf både med båt och flyg. Utsikten från klubbhuset på Santo da Serra Golf är magnifik men en vykortsvacker utsikt är inget unikt på denna otroligt vackra ö.

Funchal är kanske för många främst känd som fotbollsspelaren Ronaldos födelsestad. Men här finns också ett rikt restaurangliv och många trevliga områden att promenera på efter lite trevlig semestergolf. Njut av en trevlig middag och missa inte att testa ett bra Madeiravin efter maten.

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

Portugal, Madeira

Portobay Serra Golf, Madeira

Med sitt läge ute i Atlanten är Madeira en idealisk plats för dig som vill resa, spela golf och uppleva en otroligt vacker miljö. Med ett angenämt klimat och spektakulära omgivningar välkomnar Madeira dig året runt!