Château de Taulane

Château de Taulane

I Haute Provence, norr om Cannes och Nice, ligger Château de Taulane. Hit åker man om man vill ha en lugn och skön semester och bara må bra. Underbar natur, boende och restauranger av högsta klass, mängder av sevärdheter och givetvis golfbanor av allra bästa kaliber är en rätt bra kombination.

Vad kostar då kalaset? Ja, det är inte så dyrt som man kan tro utan snarare väldigt prisvärt och man får en upplevelse på en plats som inte liknar något annat. Vi skulle vilja rekommendera en utflykt till Europas Grand Canyon – Gorges de Verdon. Utan att berätta allt för mycket är det riktigt, riktigt mäktigt. Château de Taulane ligger på ca 1000 meters höjd och det kan vara bra att veta då det troligtvis är några grader kyligare än i Nice.

Fakta

Avstånd flygplats Nice ca 70 km
Nära städer Cannes ca 65 km, St Tropez ca 95 km

Väder just nu

20.8℃

Château de Taulane Golf

Banan ligger i anslutning till hotellet och är ritad av gamle storspelaren Gary Player. Det är en omväxlande och rolig parkbana med generösa fairways och stora snabba greener. Sju sjöar bryter in och förgyller de 18 hålen. Här råder absolut lugn i hjärtat av ett stort naturområde.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6243 5771 5341 4867
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Gary Player (1992)

Château de Taulane Hotel

Det är inte varje dag man får bo i slottsmiljö (The Castle) och det är verkligen något utöver det vanliga. Servicen är utmärkt, likaså maten, det franska köket lämnar få besvikna. När allt är så här bra på plats är det lätt hänt att man bara håller sig mellan banan och hotellet.

Det finns även några ytterligare rum i en intilliggande byggnad, The Manoir. Det kan skilja lite på vad som finns i rummen men man har samma tillgång till faciliteterna i huvudbyggnaden.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Perfekt centrerad på 18-hålsbanan
Rum 46 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, WiFi
Rumstyper Classic, Superior, Suites
Faciliteter Restaurang. bar, pool, solterrass, spa
Internet WiFi finns

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället