Quinta da Marinha

Quinta da Marinha

Till Cascais och Estoril har folk åkt för att koppla av och roa sig ända sedan sekelskiftet. Kombinationen av Estorils lite lyxigare elegans med pampiga hus och det berömda casinot ihop med den gamla fiskebyn Cascais är verkligen lyckad. Detta är ett perfekt läge för en riktigt bra golfresa.

Fakta

Avstånd flygplats Lissabon ca 40 km
Nära stad Cascais ca 5 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 16.495:-

Flyg till Lissabon t/r
Bagage & golfbag ombord
Transfer flygplats - hotell t/r
7 nätter på Quinta da Marinha Resort
Frukostpension
5x heldagsgreenfee på Quinta da Marinha GC
Förbokade starttider
Boka

Möjliga tillägg
Halvpension, Semi All inclusive, spel på andra banor.
Ovan är ett förslag på en veckoresa till Sheraton Cascais under perioden vi har förbokade veckoflyg. Självklart kan ni sätta ihop paketet precis som ni själva vill vad gäller reslängd, hur mycket golf ni vill spela, andra rumskategorier mm. Se även fliken weekend ovan.

Väder just nu

18.6℃

Quinta da Marinha Golf Club

Bara 25 km från Lissabon ligger denna fina bana designad av  Robert Trent Jones Sr. Det är en ganska platt bana kantad av en mängd pinjeträd som kan påverka spelet om du inte håller dig på fairway. Flertalet bunkrar och ett antal sjöar gör att du hela tiden måste vara på tårna och planera ditt spel. Blåsiga dagar bör du tänka till lite extra på dina klubbval. Signaturhålet är nr 3, en par 4:a  som går rakt ut mot havet och när du väl är uppe på green har du bara Atlanten utanför. Även Sintrabergen gör sig påminda på flera hål – fantastiskt vackert!

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 71,  5870 5595 5127 4758
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Robert Trent Jones Sr (1984)

Quinta da Marinha Resort

Hotel Quinta da Marinha ligger i utkanten av hamnstaden Cascais och är ett av få riktiga golfhotell i Lissabonområdet. Hotellet har renoverats och blivit riktigt elegant med 198 rum av 5-stjärnig standard. Man har antingen utsikt mot golfbanan, poolen eller de vackra Sintrabergen. Hotellet har både inomhus- och utomhuspool, ett hälsocenter med bastu, turkiskt bad, gym och diverse behandlingar. Den 5-stjärniga servicen är konstant vilket också märks i de olika restaurangerna och barerna som väcker dina sinnen med kulinariska läckerheter, särskilt skaldjur. Restaurang Five Pines ligger på bottenvåningen och serverar frukost och lunch. Restaurang Rocca serverar middag och i Bar Trent Jones bara njuter man efter rundan. Det finns även en bar vid poolen (maj-september) och självklart room service dygnet runt för den som önskar.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Bara 4 km från fina lilla Cascais åt ena hållet och Guincho Beach åt andra
Rum 198 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, WiFi, balkong/terrass
Rumstyper Standard, Prime, Suites
Faciliteter Restauranger, barer, pool, solterrass, spa, gym
Internet WiFi finns

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället