Golfresor med Rovos Rail

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Vi erbjuder ett antal olika varianter av golfresor där upplevelsen ombord på tåget ingår som resans höjdpunkt.

Endast ett fåtal gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara Rovos självklara partner. Vi erbjuder kompletta paket till dessa golfsafaris där man inte bara får upplevelsen med Rovos, utan även chans att se mycket annat som Sydafrika erbjuder. Vår erfarenhet är att resan bör avslutas ombord på Rovos, detta av den enkla anledningen att “det blir aldrig bättre än så”!

 

Rovos Rail med Western Cape

Resan inleds med ett par dagar i magiska och livfulla Kapstaden. Därefter förflyttas vi till det lite lugnare och världsberömda vindistriktet Stellenbosch. Innan tåget går har vi en natt i Pretoria att ladda inför resans höjdpunkt – Rovos Rail. Denna resa är totalt 16 nätter.

Avresor 2024: 5 sep & 15 okt

Avresor 2025: 18 feb & 14 okt 

 

Rovos Rail med Pretoria

Vill du begränsa resans längd och äventyret ombord på tåget är målet så passar detta upplägg bra. Ladda upp med ett par nätter i Pretoria med en runda golf innan det är dags att kliva ombord på Rovos Rail. Denna resa är totalt 13 nätter.

Avresor 2024: 8 sep & 18 okt

Avresor 2025: 3 jan (fullbokad), 21 feb & 17 okt  

 

Rovos Rail African Golf Collage

En unik golfresa som startar i Kapstaden och slingrar sig tvärs igenom landet hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser. Ett bättre sätt att se landet lär verkligen bli svårt att hitta! Även icke-golfare är välkomna då det finns ett separat program. Denna resa är totalt 15 nätter.

Avresor 2024: 31 okt

Avresor 2025: 1 nov  

Våra golfresor med Rovos Rail