Golfresor med Rovos Rail

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Vi erbjuder ett antal olika varianter av golfresor där upplevelsen ombord på tåget ingår som resans höjdpunkt.

Endast ett fåtal gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara Rovos självklara partner. Vi erbjuder kompletta paket till dessa golfsafaris där man inte bara får upplevelsen med Rovos, utan även chans att se mycket annat som Sydafrika erbjuder. Vår erfarenhet är att resan bör avslutas ombord på Rovos, detta av den enkla anledningen att “det blir aldrig bättre än så”!

 

Rovos Rail med Western Cape

Resan inleds med ett par dagar i magiska och livfulla Kapstaden. Därefter förflyttas vi till det lite lugnare och världsberömda vindistriktet Stellenbosch. Innan tåget går har vi en natt i Pretoria att ladda inför resans höjdpunkt – Rovos Rail.

Avresor 2022 (16 nätter): 27 jan, 6 sep, 27 okt

 

Rovos Rail med Pretoria

Vill du begränsa resans längd och äventyret ombord på tåget är målet så passar säkert detta upplägg bra. Ladda upp med en runda golf och ta det lugnt i Pretoria innan det är dags att kliva ombord på Rovos Rail.

Avresor 2022 (13 nätter): 30 jan, 9 sep, 30 okt

 

Rovos Rail African Golf Collage

En unik golfresa som startar i Kapstaden och slingrar sig tvärs igenom landet hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser. Ett bättre sätt att se landet lär verkligen bli svårt att hitta! Även icke-golfare är välkomna då det finns ett separat program.

Avresor 2022 (15 nätter): 3 nov

Våra golfresor med Rovos Rail

Fr. 69.995 KR

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail Golf Safari - Pretoria

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som en av de lyxigaste tågresor som går att göra. Om du vill begränsa resans längd och äventyret ombord på Rovos Rail är målet så passar säkert detta upplägg bra. Ladda upp med en runda golf och ta det lugnt i Pretoria innan det är dags att kliva ombord på Rovos Rail.

Fr. 84.995 KR

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail Golf Safari - Western Cape

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som en av de lyxigaste tågresor som går att göra. Denna golfresa inleds med ett par dagar i magiska Kapstaden följt av det lite lugnare och världsberömda vindistriktet i Stellenbosch. Innan tåget går spenderas en natt i Pretoria för att ladda inför resans höjdpunkt - resan ombord på Rovos Rail.

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail African Golf Collage

Vi har glädjen att erbjuda några få platser på Rovos unika resa African Golf Collage. En resa som startar i Kapstaden och slingrar sig hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser. I upplägget spelas hela 8 golfbanor av högsta klass men det finns också ett separat program för icke golfare ombord på tåget som man välja från om så önskas.