Aphrodite Hills Golf Resort

Aphrodite Hills Golf Resort

Cypern, denna soldränkta och varma ö är en semesterfavorit för Skandinaver sedan många år. Framförallt förknippas Cypern med sol och bad, men nu är det även på tiden att vi golfare får chansen att spela på denna härliga destination.

Cypern erbjuder underbara stränder och ett oslagbart klimat året runt! För oss golfare är Aphrodite Hills Golf Resort det självklara valet. Här finns nästan allting – ett förstklassigt boende, hög servicenivå, flera restauranger, mängder av aktiviteter samt en golfbana av yppersta klass som man alltid vill återkomma till. Aphrodite Hills är inte bara Cyperns bästa golfresort utan anses även som en av de bättre i hela Medelhavsområdet!

 

Fakta

Avstånd flygplats Larnaca 115 km
Golfbil Ingår på Aphrodite Hills Golf
Andra banor Secret Valley: 5 km, Elea: 18 km, Minthis Hills: 30 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 0:-

Flyg till Larnaca t/r
Bagage & golfbag på flyget
Flygplatstransfer t/r
7 nätter del i Deluxe Garden alt. Pool view
Frukostpension
4x 18-hålsgreenfee på Aphrodite Hills Golf Club
Golfbil på Aphrodite Hills GC
Förbokade starttider

Möjliga tillägg/avdrag
Enkelrum, uppgradering av rumskategori, extra greenfees på Aphrodite eller andra banor.
Förbokade veckopaket finns med avresor den 24 sep och 15 okt -23

Väder just nu

24.4℃

Aphrodite Hills Golf Club

Utsikten från delar av banan är hänförande. Banans kondition är oklanderlig, det märks att det jobbas hårt med banan året runt och det är inte konstigt att Aphrodite Hills Golf Club alltid omnämns när det diskuteras toppbanor i Sydeuropa! Man har dessutom renoverat hela banan och premiäröppnade igen i januari 2018.

Robinson har utformat Aphrodite Hills för att vara den perfekta blandningen av utmanande potbunkrar, finklippta fairways av frodigt Bermuda gräs och generösa greener. Till glädje för många finns här väldigt få vattenhinder.

Inspelet på hål 8 är något alldeles extra med det glimrande Medelhavet i bakgrunden, detta golfhål minns man för livet oavsett resultat! Med start vid det exklusiva klubbhuset breder golfbanan ut sig i omväxlande terräng, några hål är spektakulära med branta raviner medan majoriteten av hålen går i klassisk böljande parkkaraktär. Det ingår golfbil, och det kan vara bekvämt då det ibland är lite längre avstånd mellan green och tee än normalt.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 70,  6299 5757 5369 4919 4528
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Cabell B. Robinson (2002)

Aphrodite Hills Hotel

Strax ovanför stranden där kärleksgudinnan Aphrodite enligt sägnen uppstått ur vågorna ligger Aphrodite Hills Golf Resort. Det är vackert, vyerna över Medelhavet är oförglömliga och här är det inte svårt att njuta av sin semester.

Resorten ligger ca 15 minuter från staden Paphos som är uppsatt på Unescos världsarvslista. Boende på det 5-stjärniga Aphrodite Hills Hotel borgar för kvalitet och högsta bekvämlighet. Här kan man verkligen njuta av sin vistelse i rogivande miljö. Rummen är relativt stora och mycket trevliga, alla rum har balkong eller terrass och det går att välja till privat pool.

Hotellet har mängder med faciliteter, swimmingpool, både inomhus och utomhus, tennisbanor, gym och flera restaurangalternativ. Aphrodite Hills Golf Resort har så mycket att erbjuda att man knappt behöver lämna resorten under vistelsen.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge På kullarna ovanför Paphos, Afrodites födelseplats
Rum 290 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, WiFi
Rumstyper Deluxe Garden/Pool View, Golf & Sea View: 33 m², balkong eller terrass
Deluxe Swim up Golf & Sea View: 33 m², terrass med direktaccess till gemensam pool
Family Garden/Pool View eller Golf & Sea View, 35-42 m², max 4 pers
Suites 72-174 m² med Golf & Sea View, max 5 pers
Faciliteter Restauranger, barer, pooler, solterrass, spa, gym, WiFi
Internet Gratis WiFi på hela hotellet

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället