Bracken Court

Bracken Court

"a true links package"

Balbriggan är en mysig kuststad cirka en halvtimma norr om Dublins flygplats. Förutom klassiska pubar och caféer finns här det genuina Bracken Court Hotel med centralt läge. På kort avstånd hittar vi några av Irlands bästa linksbanor. Perfekt för en riktigt bra golfresa!

Fakta

Avstånd flygplats Dublin ca 25 km

Paketförslag

Lägsta pris: 11.995:-

Privat flygplatstransfer t/r
Privat transfer till/från golfbanorna t/r
3 nätter, del i dubbelrum på Bracken Court Hotel
Full Irländsk frukost
18 hål på Corballis Links
18 hål på Seapoint Links
18 hål på Laytown & Bettystwon Links
Förbokade starttider

Kommentarer
Priset är ett frånpris som indikerar kostnad per person när man är ett sällskap på 4 personer där flyg tillkommer!
På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg. Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Naturligtvis kan vi även förlänga eller justera innehåll i paketen.

Möjliga tillägg/avdrag
Extra greenfee på ankomst och/eller avresedag. Byte av banor inklusive transfer.
Vill man krydda paketet ytterligare eller stanna längre så rekommenderar vi en oförglömlig runda på County Louth även känd som Baltray, eller varför inte The Island?

Väder just nu

17.6℃

Corballis Links

Denna rätt okända bana ligger på samma strandremsa med samma fantastiska landförutsättningar som världsberömda The Island, men till en bråkdel av priset...

Banan har funnits sedan 2004 och är Irlands enda allmänna linksbana med över 300 medlemmar. Klubben växer och en av anledningarna är den trevliga atmosfären och för att det är en intressant upplevelse att spela här. Som sagt ovan har Corballis samma grundförutsättningar som tjusiga The Island (bara 5 minuter bort) men är på många sätt helt annorlunda. Den är kortare, bara par 66, knixigare och rätt olik en typisk linksbana i sin layout. De första nio hålen är spektakulära med vackra vyer över havet och sanddynerna, det lugnar dock ner sig när ni går in på de sista nio. Många (även låghandikappare) tycker att banan är riktigt rolig att spela och det är ett annorlunda inslag i ett golfpaket på Irland. Många toppspelare kommer hit för att träna, vilket är ett gott betyg.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Links
Banfakta Par 66, 4649 4129
Faciliteter Begränsade - se till att ha dryck och något matnyttigt med er utifrån
Bandesign Ron Kirby (2004)

Seapoint Golf Club

Seapoint ligger granne med County Louth och med samma landskap som är så väl passande för golf.

En vacker bana med vyer över Mournebergen och det Irländska havet. En del av hålen går lite inåt landet och utanför de mest dramatiska sanddynerna men de tre avslutande hålen bjuder på fantastiska vyer längst nere vid stranden och gör att man går av 18:e green med ett stort leende på läpparna! Detta trots att utmaningen börjar direkt på första tee. De första nio ligger i en hedlandsliknande natur med flertalet raviner och kantade av mogna träd. De sista nio ligger närmare havet och karaktäriseras av ojämna fairways, tjock rumm och djupa bunkrar. Det krävs precision från tee till green. En liten tröst är att det är vatten i spel endast på 5 hål. Banan är spelbar året runt och policyn är att det är grästees även på vintern.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Linksbana
Banfakta Par 72,  6473 6143 5762 5130
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Des Smyth (1993)

Laytown & Bettystown Links

Välkommen till en ännu en härlig linksbana på Irlands östkust. Här har det spelats golf sedan början av 1900-talet och Laytown & Bettystown Links är både en traditionell och prisvärd bana. Naturligtvis är som sig bör vinden den stora faktorn på vilka siffror som kommer att skrivas ner i scorekortet.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Linksbana
Banfakta Par 71, 5853 5693 5153
Faciliteter Puttgreen, chippning, vangar, omklädningsrum, restaurang
Bandesign Robert Browne 2009

Bracken Court Hotel

De fantastiska golfbanorna och gästvänligheten gör Irland till en ypperlig destination för golfälskare. På Bracken Court bor du mitt i en mysig kuststad, strax utanför Dublin, som heter Balbriggan. Hotellet håller fyrstjärnig standard och har en egen restaurang och en trevlig pub som bjuder på Irländsk livemusik varje helg. Hotellet ligger bara 15 minuter från flygplatsen och utgör en perfekt bas när man ska spela de fina linksbanorna som ligger längs kusten norr om Dublin. I våra paket på Bracken Court ingår transfer till och från flygplatsen och golfbanorna vilken borgar för en bekymmersfri vistelse.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Vid kusten strax norr om Dublin
Rum 66 st. Dusch/bad, TV, telefon, vattenkokare, te & kaffe, WiFi
Rumstyper Standard, Family, Suites
Faciliteter Restaurang, bar med livemusik, närhet till strand
Internet WiFi på rummen

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället