Bracken Court

Bracken Court

"a true links package"

Balbriggan är en mysig kuststad cirka en halvtimma norr om Dublins flygplats. Förutom klassiska pubar och caféer finns här det genuina Bracken Court Hotel med centralt läge. På kort avstånd hittar vi några av Irlands bästa linksbanor. Perfekt för en riktigt bra golfresa!

Fakta

Avstånd flygplats Dublin ca 25 km

Paketförslag

Lägsta pris: 7.595:-

Privat transfer enligt program under vistelsen
3 nätter, del i dubbelrum på Bracken Court Hotel
Full Irländsk frukost
18 hål på Portmarnock Links
18 hål på Seapoint Links
18 hål på Laytown & Bettystwon Links
Förbokade starttider

* Priset är ett indikationspris för ett sällskap på 4 personer där flyg tillkommer!
På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg.
Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Naturligtvis kan vi även förlänga eller justera innehåll i paketen.

Vill man krydda paketet ytterligare eller stanna längre så rekommenderar vi en oförglömlig runda på County Louth även känd som Baltray, eller varför inte The Island?

Väder just nu

3.6℃

Portmarnock Links

Familjen Jameson såg till att få en golfbana på plats redan 1858, vilken var en av Irlands första. En del av denna ligger som grund till dagens bana som Bernhard Langer fick sätta tänderna i under början av 90-talet. Banan ligger på en halvö vid havet vilket borgar för vackra vyer och en del utmaningar. Det är inte vattnet eller träden som främst ställer till det här utan svårigheterna ligger i den typiska linksvegetationen, flera doglegs och det faktum att flera greener är upphöjda. Naturliga sanddyner, onduleringar och nivåskillnader tillsammans med havets bris gör detta till en av de absolut bästa linksupplevelserna man kan få. Det är en behaglig bana att gå, golfbil behövs inte, och det kan löna sig att skicka fram en ”forecaddie” för att se vart bollarna landar. Kliv gärna upp på sanddynerna mot havet när ni har chansen och bara njut av sceneriet.

Efter rundan står det tjusiga klubbhuset redo att ta emot. Välj mellan den lite modernare ”sea view lounge” en trappa upp eller den mer traditionella Irländska baren på markplan där man kan sjunka ned i härliga rutiga soffor och fåtöljer. Ölen efter rundan är lika god var man än sitter.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Linksbana
Banfakta Par 71,  6514 6090 5737 5152
Faciliteter Puttgreen, chippning, bunkers, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Bernhard Langer (1995)

Seapoint Golf Club

Seapoint ligger granne med County Louth och med samma landskap som är så väl passande för golf.

En vacker bana med vyer över Mournebergen och det Irländska havet. En del av hålen går lite inåt landet och utanför de mest dramatiska sanddynerna men de tre avslutande hålen bjuder på fantastiska vyer längst nere vid stranden och gör att man går av 18:e green med ett stort leende på läpparna! Detta trots att utmaningen börjar direkt på första tee. De första nio ligger i en hedlandsliknande natur med flertalet raviner och kantade av mogna träd. De sista nio ligger närmare havet och karaktäriseras av ojämna fairways, tjock rumm och djupa bunkrar. Det krävs precision från tee till green. En liten tröst är att det är vatten i spel endast på 5 hål. Banan är spelbar året runt och policyn är att det är grästees även på vintern.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Linksbana
Banfakta Par 72,  6473 6143 5762 5130
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Des Smyth (1993)

Laytown & Bettystown Links

Välkommen till en ännu en härlig linksbana på Irlands östkust. Här har det spelats golf sedan början av 1900-talet och Laytown & Bettystown Links är både en traditionell och prisvärd bana. Naturligtvis är som sig bör vinden den stora faktorn på vilka siffror som kommer att skrivas ner i scorekortet.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Linksbana
Banfakta Par 71, 5853 5693 5153
Faciliteter Puttgreen, chippning, vangar, omklädningsrum, restaurang
Bandesign Robert Browne 2009

Bracken Court Hotel

De fantastiska golfbanorna och gästvänligheten gör Irland till en ypperlig destination för golfälskare. På Bracken Court bor du mitt i en mysig kuststad, strax utanför Dublin, som heter Balbriggan. Hotellet håller fyrstjärnig standard och har en egen restaurang och en trevlig pub som bjuder på Irländsk livemusik varje helg. Hotellet ligger bara 15 minuter från flygplatsen och utgör en perfekt bas när man ska spela de fina linksbanorna som ligger längs kusten norr om Dublin. I våra paket på Bracken Court ingår transfer till och från flygplatsen och golfbanorna vilken borgar för en bekymmersfri vistelse.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Vid kusten strax norr om Dublin
Rum 66 st. Dusch/bad, TV, telefon, vattenkokare, te & kaffe, WiFi
Rumstyper Standard, Family, Suites
Faciliteter Restaurang, bar med livemusik, närhet till strand
Internet WiFi på rummen

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället