Bonalba

Bonalba

prisvärt i Alicante

Bara 15 kilometer utanför centrala Alicante ligger trivsamma Hotel Bonalba Alicante. Perfekt för dig som vill kombinera golf & stad eller bara njuta!

Hotel Bonalba är ett 4-stjärnigt hotell med bra service och alla nödvändiga faciliteter med sin egen golfbana direkt utanför dörren. Närheten till både flygplats och stad gör allt smidigt och enkelt. Här får man också ett mycket prisvärt alternativ för en härlig golfresa.

 

Fakta

Avstånd flygplats Alicante ca 30 km
Närmsta stad Alicante ca 15 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 4.995:-

Flygplatstransfer t/r
4 nätter i dubbelrum
Frukostpension
3x 18 hålsgreenfee på Bonalba Golf
Förbokade starttider

* I paketet ovan tillkommer flyg!*
På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg.
Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Ni kan även förlänga eller justera i paketen om så önskas.

Väder just nu

8.7℃

Bonalba Golf

Bonalba Golf ligger i Bonalbabergen i en typisk medelhavsterräng och är en bra bana för alla handicapnivåer.

En mycket trevlig bana som kanske ser ut att vara av det enklare slaget men det är ingen ”walk in the park”. Den är dock ganska flack med korta avstånd mellan green och tee så för den som gillar att gå är det perfekt. Banan är förhållandevis smal men upplevs ändå ganska förlåtande. En del vattenhindren får man passa sig för som är där för att både försvåra ditt spel och bidra till skönheten på banan. Bra ordning utmed banan, två toaletter utöver de i klubbhuset där man kommer in efter 9 hål. Klubbhuset är stort och modernt med allt man kan önska sig, shop, reception, pro, omklädningsrum, restaurang och bar. Både före och efter är det väl värt en stund på den stora verandan där man sitter och ser ut över aktiviteten kring utslagen på hål 1 & 10, greenerna på 9:an & 18:e! Bra mat och bra service! Man saknar dock drivingrange (slagnät finns).

 

 

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6367 6096 5329
Faciliteter Puttinggreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum, klubbförvaring
Bandesign Ramón Espinosa

Hotel Bonalba Golf

Ett trevligt och modernt hotell med bra läge i ett lugnt område i Mutxamel bara kvarten med bil från hamnen i Alicante.

Rejält tilltagna rum där man verkligen inte behöver snubbla på varandra. Dessa är trevligt inredda i smakfulla färger och alla har balkong, de flesta med utsikt över någon del av golfbanan. Även om klubborna absolut får plats på rummet så behöver man inte ta med dem dit då det finns förvaringsrum i receptionen. Receptionen är stor och öppen med flera olika sittgrupper och ett gästbibliotek. Här finns ett stort och trevligt poolområde med solstolar, parasoll och en servering. Det lilla spaet tillhandahåller behandlingar för den som önskar (förbokning krävs) och har en skön uppvärmd pool med anslutning till utomhuspoolen.

Två restauranger och en irländsk pub täcker väl behovet för en vecka och om inte annat så ligger Bonalbas klubbhus med sin restaurang inte mer än 2 minuter bort. Det finns också ett närliggande samhälle med lite matställen, barer och affärer för den som vill upptäcka omgivningen.

För den som valt att ha hyrbil finns det parkering att tillgå mot en avgift.

 

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Ca 15 minuter från Alicante stad
Rum allmänt Dusch/bad, TV, telefon, AC, minibar, balkong/terrass
Rumstyper 257 rum. Deluxe (25m²), Suite, Family
Faciliteterq Restaurang, bar, lounge, spa med pool, bastu & hammam, utomhuspool, terrass, parkering
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället