Konopiste Golf Resort

Konopiste Golf Resort

Golf & Spa Resort Konopiste är en trevlig golfresort och ett härligt resmål belägen ca 5 mil söder om Prag. Huvudbyggnaden med reception och restaurang är inrymt i ett gammalt jaktslott och parken som ringar in hela anläggningen ligger de två mästerskapsbanorna på vardera 18 hål, d’Este och Radecký Course.

Fakta

Avstånd flygplats Prag ca 70 km
Nära stad Prag ca 50 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 5.995:-

Flygplatstransfer t/r
3 nätter, del i dubbelrum
Frukostpension
3x heldagsgreenfee på Radecký & d´Este Courses
Förbokade starttider

I paketet ovan tillkommer flyg!

På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del beroende på period och vartifrån man flyger. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg. Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Naturligtvis kan vi även förlänga eller justera i paketen.

Klicka på förfrågan om ni vill ha en dagsfärsk prisoffert inkl flyg. Ange eventuella avvikelser från paketet i fältet kommentarer i offertförfrågan.

Väder just nu

8.8℃

Konopiste Golf

Totalt finns det 45 hål att gå loss på här. Två stycken kompletta 18-hålsbanor, båda av mästerskapsklass och en pay-and-play på 9 hål.

Radecký Course

Banan ligger försiktigt inbäddad i ett lite vågigt landskap med ett intressant skogsparti, flera bunkrar och lite vattenhinder att ta hänsyn till. Greenerna är av hög kvalitet, stora och ondulerade. Namnet har banan fått från resortens första ägare, en känd marskalk från Napoleonkriget.

d´Este Course

Även denna bana ligger fint inbäddad i naturen och många fairways kantas av parkens gamla ekar och det är en upplevelse att strosa omkring i denna underbara miljö. Lite speciellt för denna bana är hål 9 där greenen ligger ute på en ö med bara en smal gångväg dit. Även här finns många bunkrar och flera vattenhinder.

 

Förutom de två fina 18-hålsbanorna finns också en 9-hålsbana och andra övningsområden för den som vill träna lite extra. Som klubbhus används det vackra slottet och här finns givetvis en trevlig restaurang och bar.

Fakta

Antal hål 45 (2x18+9)
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta Radecký, par 72 6086 5730 5372 5011
D'Este, par 72,  6086 5730 5372 5011
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, bunkrar, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum

Konopiste Golf Resort

Konopiste Golf Resort består av flera olika byggnader. Huvuddelen av de drygt 100 rummen ligger i huvudbyggnaden i det gamla slottet (resterande är förlagda i 4 intilliggande byggnader) och alla är elegant inredda. På området finns en härlig trädgård med solterrass och fina gräsmattor. Det finns pool både inomhus och utomhus samt möjlighet att ”gymma”. I spaavdelningen finns bland annat bubbelpool och flera bastur och det går att boka alla sorters sköna kroppsbehandlingar. Resorten har två restauranger som båda serverar mat av hög klass, både internationella rätter och traditionell tjeckisk mat ackompanjerad av fina kvalitetsviner.

Förutom golf kan man cykla, åka luftballong eller besöka något närliggande slott. Receptionen hjälper till med bokningar och tips.

 

Fakta

Standard starstarstar
Läge 40 km söder om Prag
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar
Rumstyper 135 rum. Dubbelrum, Sviter
Faciliteter Restaurang, bar, trädgård, pool, soldäck, spa, bastu, gym, parkering
Internet Gratis WiFi i allmänna utrymmen

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället