Golf i Italien

När du tänker på Italien är nog det första som kommer upp kultur, fotboll och mat. Varje regions kulturella och gastronomiska traditioner gör landet till ett av de mest intressanta resmålen i Europa. Här finns också ett stort utbud av golf och kombinationen som erbjuds är oslagbar!

God stil och smak har länge varit honnörsord i Italien och det märker man även inom golfen. Landet är ännu relativt outforskat av golfare vilket gör att det finns en hel del pärlor och ofta gott om plats på banorna. Golfen i Italien skiljer sig också från golfen i Spanien och Portugal då många är medlemsklubbar och inte kommersiella golfresorter för turister. De senaste 10 åren har dock golfen i Italien öppnat upp ordentligt och tidigare ”stängda” klubbar står nu med öppna armar för besökande golfare. Merparten av totalt närmare 250 golfbanor i Italien ligger i ett bälte från Rom och norrut. Desto längre norrut man kommer desto fler golfbanor där områdena kring Milano är golftätast. Det finns bara ett 10-tal golfbanor på fastlandet söder om Rom men både Sicilien och Sardinien ståtar med ett antal golfbanor vardera. Välkommen till golf ”La Dolce Vita”!

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Italien, Milano

Bogogno Golf Resort

Få hotell har en riktigt bra golfbana utanför dörren. Bogogno har två! Lägg där till läget mitt i ett av Piemontes härliga vindistrikt och närheten till skönheten kring Lake Maggiore. Detta borde göra Bogogno till en stark aktör över ”måsten” på en livsnjutande golfares lista.

Italien, Rom

Castelgandolfo Golf Club

Upplev en härlig resa till Rom och spela den gamla Italien-open banan Castelgandolfo. Välj mellan flera olika boenden beroende på vad du föredrar. Det är lätt att ta sig med tåg (ca 30 min) in til centralal Rom från alla hotellen.

Fr. 20.995 KR
Online!

Italien, Apulien

San Domenico

På välrenommerade San Domenico Golf Club har Challengetourens finalspel avgjorts inte mindre än åtta gånger. Här, längst ner i klacken av sydaöstra Italien, får ni inte bara möjligheten att spela på en internationell toppbana, utan också utforska regionen Apulien som bjuder på unika stränder och sevärdheter.

Italien, Milano

Castelconturbia Golf Club

Not possible - members only. Det svaret har många fått som vill boka starttid på exklusiva Castelconturbia. Nu är vi mycket glada över att kunna erbjuda det som tidigare varit nästintill omöjligt. Denna pärla, som är något utöver det vanliga, ligger strax nordväst om Milano.

Italien, Milano

Le Robinie Golf Resort

Le Robinie erbjuder boende i bekväma hotellrum eller lägenheter, sobert inredda med balkong eller terrass och utsikt över golfbanan - Jack Nicklaus natursköna mästerverk! Allt detta inramat av alpernas mäktiga bergstoppar i norr.

Italien, Toscana

Castelfalfi Resort

Golfentusiaster har alltid dragits till Toscana men annars är kanske golf inte det första man tänker på när Toscana nämns. Dock finns här flertalet banor och mängder med mysiga boenden. En pärla är Castelfalfi Resort med två hotell och en golfbana.